Φερέιρα: «Μπορεί να χάσαμε, αλλά θεωρώ πως αναπτυσσόμαστε σαν ομάδα!»

Τι δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την ήττα από τη Λάτσιο

Φερέιρα: «Μπορεί να χάσαμε, αλλά θεωρώ πως αναπτυσσόμαστε σαν ομάδα!»

​Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λάτσιο, σε λάθη της ομάδας του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι όταν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ο Παναθηναϊκός αποκτήσει συνοχή, τότε θα επέλθει και η βελτίωση.

«Είχαμε καλή συμπεριφορά μέχρι να δεχτούμε το πρώτο τέρμα, το οποίο ήταν "καρπός" ενός μεγάλου παίκτη. Το δεύτερο γκολ προήλθε από ένα λάθος ενός νέου παίκτη, του Χουχούμη... Στο ημίχρονο ήταν δύσκολο να πειστούν οι ποδοσφαιριστές να γυρίσουν το ματς από 2-0. Το τρίτο γκολ το δεχτήκαμε από στημένη μπάλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Από εκεί και πέρα (μετά το 0-3) το ματς ήταν μοιρασμένο! Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μπορεί να χάσαμε, αλλά θεωρώ πως αναπτυσσόμαστε σαν ομάδα! Από εκεί και πέρα, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε, αρκεί να μας βολέψουν και τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου» πρόσθεσε ο προπονητής των "πρασίνων".

Τέλος, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Θα προπονηθούμε όπως πρέπει και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Θα γίνουμε καλύτεροι. Ακόμη και οι ήττες, όμως, βοηθάνε τους παίκτες και ιδιαίτερα τους νεαρούς, ούτως ώστε να γίνουν καλύτεροι. Όσο για σήμερα, η Λάτσιο είχε μία ανταγωνιστική δυνατότητα, που δεν είχαμε εμείς»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top