Ελλάς το Μεγαλείο σου! - Χωρίς πτυχίο ο Μάρας, επειδή ο καθηγητής του ΤΕΦΦΑ συνταξιοδοτήθηκε!

"Άλλαξε ειδικότητα" του απάντησαν!

​Τι κι αν είναι στο 5ο έτος των σπουδών του στη γυμναστική ακαδημία;; Τι κι αν έχει τιμήσει την Ελλάδα με παγκόσμιους τίτλους και μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική;;; Ο Βλάσης Μάρας δεν μπορεί να πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ, επειδή ο καθηγητής που ήταν υπεύθυνος για την προπονησιολογία, Σπύρος Καμπιώτης συνταξιοδοτήθηκε, όπως του ανακοίνωσε ο πρύτανης του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής.
«Δηλαδή, δεν θα αντικατασταθεί για να συνεχίσουμε στο πέμπτο έτος; Τόσα χρόνια θα πάνε χαμένα;» ρώτησε ο Έλληνας πρωταθλητής. Η απάντηση ήταν απογοητευτική: «Δεν παίρνουμε την ευθύνη εμείς. Δεν δύναται να φέρουμε κάποιον αποσπασμένο στη θέση του. Αν θέλετε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο υπουργείο Παιδείας. Διαφορετικά… αλλάξτε ειδικότητα!».
Σε συνέντευξη του ο 29χρονος πρωταθλητής αδυνατεί να πιστέψει τι συνέβη, προσθέτοντας: «Είμαστε περίπου 14 φοιτητές στη συγκεκριμένη ειδικότητα και μένουμε πλέον ξεκρέμαστοι. Δεν γνωρίζω καν αν θα πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή σε διαφορετικό τομέα ή να περιμένουμε να δοθεί λύση».
Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top