Η Πηγή Δεβετζή λυγίζει μπροστά στην κάμερα για το χαμό του πατέρα της

"Μετά από 18 χρόνια φιλίας δεν μιλάμε με την Κατερίνα Θάνου"

Η Πηγή Δεβετζή λυγίζει μπροστά στην κάμερα για το χαμό του πατέρα της

​Δακρύζει μπροστά στην κάμερα η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, μιλώντας για τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 5 μήνες. "Αν δεν είχα τον πατέρα μου, δεν θα είχα κάνει τίποτα απ' αυτά που έχω κάνει, γιατί ήταν πρώην αθλητής και αυτός που με ώθησε να κάνω πρωταθλητισμό.Όταν του είπα ότι θέλω να σταματήσω και να γυρίσω στην Αλεξανδρούπολη, μου είπε θα έρθω εγώ να σε προπονήσω. Πιστευώ σε σένα και θα φτάσεις πολύ ψηλά μια μέρα... κι ευτυχώς που δεν σταμάτησα. Του χρωστάω πάρα πολλά" είπε συγκινημένη η Πηγή.

Τα λόγια του πατέρα της όμως, που δε θα ξεχάσει ποτέ ήταν "Να βοηθάτε όλο τον κόσμο", αποκαλύπτει η αθλήτρια και λυγίζει.

Πικραμένη αναφέρεται σε φίλους που γνώριζε χρόνια και δεν της στάθηκαν σ'αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της, ενώ άνθρωποι που είναι στη ζωή της πολύ λιγότερο καιρό, της στάθηκαν σαν οικογένεια.

Στις δυσάρεστες απουσίες είναι και η επί 18 χρόνια φίλη και συναθλήτρια της, Κατερίνα Θάνου. "Δεν μιλάμε με την Κατερίνα για πολλούς λόγους. Είναι κάποια πράγματα που δεν δεν αλλάζουν, κάποια πράγματα πειράζουν και μπορεί να έχω κάνει κι εγώ λάθη, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν κράτάνε όλες οι φιλίες" αποκαλύπτει η Ολυμπιονίκης.

Για το σύντροφο της μιλάει με τρυφερότητα λέγοντας πως είναι πάντα δίπλα της ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα, δηλώνει πως θέλει να γίνει αβίαστα κι όχι επειδή μεγαλώνει και πρέπει να κάνει παιδί.

Η Πηγή Δεβετζή έχει σταματήσει τον αθλητισμό και ζει πλέον μόνιμα στη γενέτειρα της, την Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top