ΖΗΤΕΙΤΑΙ ο Μπαλοτέλι να μεγαλώσει το παιδί του.., τον γιο του!

"Το παιδί μας δεν είναι σύμπτωση αλλά αποτέλεσμα της αγάπης μας!" λέει η Φίκο.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ο Μπαλοτέλι να μεγαλώσει το παιδί του.., τον γιο του!

​Νέο, άκρως "συγκινητικό υ��ικό" στέλνει στον Μάριο Μπαλοτέλι, η πρώην σύντροφος και φερόμενη ως μητέρα του παιδιού του, μέσω του περιοδικού "Τσι".

"Αυτό το παιδί του επιθυμώ με όλη μου την καρδιά, και το θέλω γιατί δεν είναι ένα παιδί που έρχεται από σύμπτωση, αλλά είναι το αποτέλεσμα της αγάπης δύο ανθρώπων και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!" δηλώνει η Ραφαέλα Φίκο, στον Ιταλό άσο, μέσω του εβδομαδιαίου περιοδικού.

Και επειδή το μοντέλο θέλει πράγματι να πείσει τον πρώην σύντροφο της για την εν προκειμένω πατρότητα, μέχρι και τεστ DNA προθυμοποιήθηκε να κάνει στο παιδί! "Είναι ο μόνος τρόπος να σου μιλήσω. Θα κάνω το τεστ DNA, ας γίνει έτσι. Αν και τα γεγονότα της ζωής μας χώρισαν, θα είσαι πάντα ο πατέρας του παιδιού, θα το φροντίζεις και θα του δείχνεις αγάπη. Ξέρεις που θα με βρεις. Πάντα θα είμαι πρόθυμη να σου μιλήσω για το μέλλον του παιδιού σου. Του γιου μας", είπε, αλλά μάλλον δεν φαίνεται πως θα σωπάσει μετά απ' αυτό.

Μάλιστα, η οικογένεια της Φίκο δεν έχασε την ευκαιρία για δημοσιότητα, υποστηρίζοντας πως η οικογένεια Μπαλοτέλι πίεζε για άμβλωση..!

Μ'αυτά και με εκείνα πριν το παιδάκι έρθει στη ζωή, έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στην Ιταλία, αφού η ιστορία Μπαλοτέλι - Φίκο έχει γίνει η ιταλική σαπουνόπερα της χρονιάς!

Να μην παραλείψουμε να σας ενημερώσουμε πως η Ραφαέλα Φίκο δήλωσε πως θα θυσιάσει την καριέρα της, προκειμένου να μεγαλώσει το παιδί της!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top