Εθνική Νέων:Ένα βήμα πριν την πρόκριση στα ημητελικά του Euro U-19 2012!

Εξασφάλισαν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων της Τουρκίας (2013)

Εθνική Νέων:Ένα βήμα πριν την πρόκριση στα ημητελικά του Euro U-19 2012!
Έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων της Τουρκίας (2013), η εθνική Νέων αγωνίζεται σήμερα απέναντι στην Πορτογαλία (17:00, Χααπσάλου), στον τελευταίο αγώνα της στον Α΄ όμιλο της τελικής φάσης του Euro U-19 2012!
Οι Έλληνες έχουν την τρίτη θέση, γεγονός που σημαίνει πως θα βρεθούν στα τελικά της Τουρκίας, όμως άμεσος στόχος είναι τα ημιτελικά της διοργάνωσης που φιλοξενεί η Εσθονία. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να νικήσει την Πορτογαλία, που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με την Ισπανία, η οποία έχει 4 βαθμούς μαζί με την Πορτογαλία, ενώ η Ελλάδα 3. ΔεδομένοΥ ότι η Ισπανία αντιμετωπίζει την «αδύναμη» διοργανώτρια χώρα, στόχος είναι η δεύτερη θέση που δίνει πρόκριση στους «4» και η οποία μπορεί να κατακτηθεί μόνο με νίκη επί των Πορτογάλ��ν.

Ο τεχνικός της εθνικής, Κώστας Τσάνας, δεν υπολογίζει στον τραυματία Νίκο Μαρινάκη, που υπέστη διάστρεμμα στον προηγούμενο αγώνα με την Εσθονία και θα αντικατασταθεί, μάλλον, από τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη. «Όπλο» της ελληνικής ομάδας η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο επιθετικός Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος έχει σημειώσει τρία γκολ σε δύο αγώνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top