Ο 13χρονος «μαχητής» της ζωής – γούρι της Εθνικής μας

Έδωσε την μπάλα στον διαιτητή και αποκάλυψε τα... κοψίδια του Καραγκούνη

Ο 13χρονος «μαχητής» της ζωής – γούρι της Εθνικής μας

Γουρλής για την γαλανόλευκη αγαπημένη αποδείχθηκε ένας 13χρονος από την Ιτέα, που βρέθηκε στο γήπεδο μέσα από την οργάνωση «Κάνε Μια Ευχή» και ήταν εκείνος που έδωσε την μπάλα στον διαιτητή του αγώνα με την Ρωσία.

Πριν από τρία χρόνια, ο Στράτος Χριστοδούλου διαγνώσθηκε με λευχαιμία και, μάλιστα, όταν έκανε εξετάσεις για πάει να παίξει ποδόσφαιρο. Ο μικρός δεν το έβαλε κάτω και απέδειξε πως είναι μαχητής της ζωής, ξεπερνώντας το πρόβλημά του!

Μέσα από το «Κάνε Μια Ευχή», το Ελληνόπουλο βρέθηκε στο πλευρό της Εθνικής μας και ήταν το παιδί που επιλέχθηκε να δώσει την μπάλα στον διαιτητή Γιόνας Έρικσον, στην «μάχη» με την Ρωσία από την οποία προκριθήκαμε στους «8» του Euro.

«Ήταν συναρπαστικό, τα είχα χάσει», είπε ο Στράτος και αποκάλυψε το… παρασκήνιο του αγώνα. Όπως είπε ο Γιώργος Καραγκούνης φώναζε στους άλλους παίκτες: «πριν το παιχνίδι έλεγε “πάμε, την έχουμε την νίκη στο τσεπάκι. Πάμε να την πάρουμε και μετά να πάμε για κανένα κοψίδι”».

Ακολουθώντας την συμβουλή του μπαμπά του, ο 13χρονος φίλησε την μπάλα πριν την δώσει στον διαιτητή.
«Δεν ήξερα ότι θα δώσω την μπάλα. Μία μέρα πριν μου το είπανε και έμεινα κάγκελο», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος παίζει πλέον ποδόσφαιρο και είναι επιθετικός.

Στο πλευρό του 13χρονου είχαν σταθεί μετά τη μεταμόσχευση ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Ματ Ντάρμπισιρ και ο Όλοφ Μέλμπεργκ, με τον μικρό να δηλώνει πως ο Λυμπερόπουλος είναι και ο αγαπημένος του παίκτης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top