ΑΠΟΕΛίστας ο Στάθης Αλωνεύτης μέχρι το 2015!

Συμβόλαιο 3 ετών υπέγραψε με την ομάδα της Κύπρου

ΑΠΟΕΛίστας ο Στάθης Αλωνεύτης μέχρι το 2015!

​Ο Στάθης Αλωνεύτης, ανήκει κι επίσημα πλέον στον ΑΠΟΕΛ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων! Ο 29χρονος μέσος,ο οποίος το 2007 πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με την φανέλα της Λάρισας, όταν έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια, τα σενάρια μετεγγραφής του άρχισαν να πέφτουν βροχή...

Εξαιτίας του ότι ο παίκτης αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ομόνοιας, δεν ήθελε να συνεχίσει σε κάποια από τις μεγάλους αντιπάλου της στην Κύπρο, η προσφορά ωστόσο του ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι ήταν αρκετή ελκυστική για να τον αφήσει... ασυγκίνητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Στάθη Αλωνεύτη για τρία χρόνια».

Από την πλευρά του τοποθετήθηκε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Πανίκος Χατζηλιασής, λέγοντας πως: «Ο Στάθης μας θα είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ τουλάχιστον μέχρι το 2015! Είμαστε ελκυστικός προορισμός για φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για τον Αλωνεύτη ήταν πανεύκολη. Αξιολογώντας τα αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα, απάντησε άμεσα μόνο ΑΠΟΕΛ! Όταν στοχεύουμε σε ένα παίκτη τον αποκτούμε με το έτσι και το θέλω.Τον καλωσορίζουμε στην δημοφιλέστερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ήδη βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο… Διψά πολύ για διακρίσεις και θέλει να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους με την γαλαζοκίτρινη φανέλα!"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top