LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για την Α1

Ο τελικός των τελικών ξεκινάει

Πρώτη ανάρτηση: 16:55

Ο τελικός των τελικών μόλις ξεκίνησε. Το στάδιο είναι κατάμεστο και οι συνθέσεις των δύο ομάδων έχουν ως εξής:

Ολυμπιακός : Σπανούλης , Άντιτς , Ντόρσει , Μάντζαρης , Κέσελ

Παναθηναικός : Διαμαντίδης , Καιμακόγλου , Καλάθης, Μπατίστ , Σάτο

Ο αγώνας των «αιωνίων» ξεκίνησε και το βράδυ θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι Πρωταθλητής Ελλάδας. Και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Να νικήσουν και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός έχει τον κόσμο στο πλευρό του και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τον θρόνο του και στοχεύουν να παίξουν για να κατακτήσουν το δέκατο διαδοχικό τίτλο τους και 14ο τα τελευταία 15 χρόνια.

Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις του χθες 01 Ιουνίου και παίζουν χωρίς ελλείψεις ενώ στις προπονήσεις έδωσαν το παρών και ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τον Ολυμπιακό και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να επαναλάβει τον άθλο του 1999, όταν και κατέκτησε τον τίτλο στο πέμπτο παιχνίδι μέσα στο ΣΕΦ ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την φετινή εκπληκτική του πορεία και μετά το Ευρωπαϊκό να κ��ρδίσει και το Ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά και να κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος μετά από 15 χρόνια.

Περίπου 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το ξενοδοχείο Caravel για να αποθεώσουν και να «ντοπάρουν» τους παίχτες λίγο πριν τον αγώνα.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top