Που θα γίνει το 3o Auto Festival Θεσσαλονίκης

Ποια μοντέλα θα δείτε

Που θα γίνει το 3o Auto Festival Θεσσαλονίκης

To 3o Auto Festival Θεσσαλονίκης  θα είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο του αυτοκινήτου των τελευταίων χρόνων. Είκοσι  εταιρείες (μάρκες) θα εκθέσουν περισσότερα από 120 νέα μοντέλα όπου τα περισσότερα από αυτά εμφανίζονται για πρώτη φορά στο κοινό της Β. Ελλάδας και  ακόμα το Citroen  C4 Cactus, το Volvo  CX 40 που πρόσφατα ανακηρύχτηκε αυτοκίνητο της χρονιάς, εμφανίζονται  για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 

Εξωτικά μοντέλα όπως τα: Honda Civic Type R, Ford Mustang, Ford Focus RS, Jaguar F-Pace, BMW M2, Mercedes AMG, Range Rover Sport Face Lift. Θα βρίσκονται στο Auto Festival και με ανοιχτές τις πόρτες θα υποδεχθούν το κοινό της Β. Ελλάδας. Στο χώρο της τεχνολογικής εξέλιξης, η BMW  θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα της σειράς I των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων με 4 ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Όπως και η Zhidou θα εκθέσει τη νέα σειρά ηλεκτροκίνητων  αυτοκινήτων πόλης.

Μνα ξεχωριστή έκδοση του Ford Ranger θα ξυπνήσει τον εξερευνητή που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Να επισημάνουμε ότι το φετινό Auto Festival  θα λειτουργήσει για πρώτη φορά σε δύο περιόδους. Η πρώτη την Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 16-17-18  Μαρτίου και τη δεύτερη το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο 23-24-25 Μαρτίου. Μια καλή ευκαιρία για όσους βρεθούν στην παρέλαση την 25 Μαρτίου να συνεχίσουν το πρωινό της Κυριακής τους με μια ευχάριστη επίσκεψη στο AUTO FESTIVAL.

 

Βαγγέλης Γκούμας

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top