Το SEAT Leon Cristobal, επιδιώκει την εκμηδένιση των ατυχημάτων στην πόλη

Πως βλέπει τo παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης η Ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία

Το  SEAT Leon Cristobal, επιδιώκει την εκμηδένιση των ατυχημάτων στην πόλη

Η SEAT συμμετέχει στο Mobile World Congress 2018 με ένα εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο γεμάτο από εξελίξεις στο τομέα της συνδεσιμότητας. Συμμετέχοντας και αυτή τη χρονιά για τέταρτη συνεχόμενη φορά, η μάρκα πρόκειται να παρουσιάσει τα τελευταία βήματα προόδου στην Easy Mobility, τη στρατηγική ανάπτυξης της μελλοντικής κινητικότητας. Ο πλήρης προσαρμόσιμος SEAT Simulator, οι πρώτες πρωτοβουλίες που προέκυψαν από τη συνεργασία της εταιρείας με την Telefónica, το SEAT Leon Cristobal, η ενσωμάτωση της Alexa και άλλων συστημάτων ψυχαγωγίας και τέλος οι συναντήσεις δικτύωσης μεταξύ ανώτερων στελεχών της SEAT με αντιπροσώπους κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας, είναι μερικές από τις δράσεις που έχει προγραμματίσει η SEAT κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. 

 

Το κύριο περίπτερο της SEAT στο συνέδριο διαθέτει έναν εντυπωσιακό προσομοιωτή που προσφέρει σε οπτική 360ο το μέλλον της ψηφιοποίησης που αναπτύσσει η μάρκα. Πίσω από το τιμόνι του προσομοιωτή, οι επισκέπτες θα έχουν της ευκαιρία να γνωρίσουν την οδήγηση του μέλλοντος. Ένα άλλο highlight της μάρκας στο Mobile World Congress 2018 θα είναι το SEAT Leon Cristobal, το οποίο επιδιώκει την εκμηδένιση των ατυχημάτων σε αστικά περιβάλλοντα. Με έμφαση στην ασφαλή κινητικότητα, αυτός ο πραγματικός «φύλακας άγγελος», που έλαβε θετικές κριτικές στο πρόσφατο Smart City Expo,  συγκεντρώνει περισσότερους από 15 βοηθούς ασφαλείας με στόχο τη μείωση των κύριων αιτιών ατυχημάτων που οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος, όπως περισπασμοί του οδηγού κατά την οδήγηση, υπνηλία, ταχύτητα ή κατανάλωση αλκοόλ.

Ο τομέας υποβοήθησης και ψυχαγωγίας θα διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο στο περίπτερο της SEAT. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν της ενσωμάτωση του πρωτοποριακού ψηφιακού βοηθού που ελέγχεται με φωνητικές εντολές Alexa by Amazon σε ένα SEAT Ateca, με τη SEAT να είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη που θα συμπεριλάβει στα αυτοκίνητά της αυτό το χαρακτηριστικό.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο γνώσεων και απασχολεί περίπου 1.000 μηχανικούς, των οποίων ο στόχος είναι να αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την καινοτομία για το νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R&D στην Ισπανία. Η SEAT διαθέτει ήδη στα οχήματα της την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας και αυτή τη περίοδο ασχολείται με τη διαδικασία ψηφιοποίησης της εταιρείας προκειμένου να προωθήσει την αυτοκίνηση τους μέλλοντος.

Βαγγέλης  Γκούμας

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top