Νέα Mustang Bullitt και Edge ST με την υπογραφή της Ford Performance

Προς τιμή της 50ής Επετείου της κλασικής ταινίας του Steve McQueen “Bullitt

Νέα Mustang Bullitt και Edge ST με την υπογραφή της Ford Performance

Η Ford Motor Company γιόρτασε δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής, στο Ντιτρόιτ. Η μία ήταν η τρίτη γενιά της περιορισμένης έκδοσης παραγωγής Mustang Bullitt – προς τιμής της 50ής Επετείου της κλασικής κινηματογραφικής επιτυχίας του Steve McQueen “Bullitt” και η άλλη, το νέο Ford Edge ST – το πρώτο SUV της Ford από την ομάδα της Ford Performance.

Η νέα Ford Mustang Bullitt θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Χρησιμοποιεί έναν αναβαθμισμένο 5.0L V8 κινητήρα που θα αποδίδει τουλάχιστον 475 ίππους (481 PS) και ροπή 569 Nm, απογειώνοντας τη νέα Bullitt™ μέχρι την τελική ταχύτητα των 262 km/h.Η πρώτη  Mustang GT του 1968 που πρωταγωνίστησε με τον Steve McQueen στην βραβευμένη κινηματογραφική ταινία “Bullitt”, εμφανίστηκε επίσης στο περίπτερο της Ford στο NAIAS, δίνοντας τέλος στο μυστήριο της επί 40 χρόνια εξαφάνισής της.

Το νέο Edge ST που προσφέρεται μόνο για πελάτες Ford στις ΗΠΑ, είναι η πρώτη έκδοση του νέου Edge SUV που αποκαλύπτεται από τη Ford. Τα νέο Ford Edge θα λανσαριστεί στην Ευρώπη αργότερα μέσα στη χρονιά σε εκδόσεις Edge Vignale, ST-Line, Titanium και Trend, με ισχυρούς, νέους κινητήρες diesel,** προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και ανανεωμένο στυλ. Το νέο Edge ST που αναμένεται στις εκθέσεις των Αμερικανών εμπόρων φέτος το καλοκαίρι προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και φρενάρισμα, ένα νέο, οκτατάχυτο κιβώτιο γρήγορων αλλαγών, τον ισχυρότερο V6 κινητήρα στην κατηγορία του και τεχνολογίες πρωτιές για την κατηγορία όπως Evasive Steering Assist και Adaptive Cruise Control με Stop-and-Go & Lane Centring.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top