Γιατί τα Peugeot κρατούν υπεραξία και μετά την πώληση

Διότι υπάρχουν ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης

Σύμφωνη με τις επιταγές των καιρών, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης για αυτοκίνητα Peugeot πενταετίας και άνω.

Για όλες τις δημοφιλείς εργασίες συντήρησης, η Peugeot διαθέτει ει��ικά πακέτα - σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές – τα οποία περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ., παρέχοντας έτσι στους πελάτες της μια πραγματικά εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.

Τα πακέτα συντήρησης αφορούν τακάκια φρένων εμπρός, δίσκους φρένων και τακάκια, σετ ιμάντα χρονισμού, μπαταρία, σετ αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη και τέλος σετ καθαριστήρων.

Παράλληλα, ισχύει το προνομιακό πρόγραμμα Peugeot ServiceGO το οποίο επίσης αφορά αυτοκίνητα πενταετίας και άνω και περιλαμβάνει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο με συνολικό κόστος μόλις 135€. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά. Επιπρόσθετα, για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης Peugeot ServiceGO, ισχύει δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο.

Τα προγράμματα συντήρησης Peugeot είναι αναρτημένa στην επίσημη ιστοσελίδα www.peugeot.gr και υλοποιούνται από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της PEUGEOT. Όλα τα ανταλλακτικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή και καλύπτονται με 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης καθώς και 12 μήνες εγγύηση εργασιών, με γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Peugeot.

Βαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top