Ανώτατη διάκριση του θεσμού των Sales Excellence Awards 2015 για την Kosmocar Αudi

Ποιά ήταν τα κριτήρια αξιολόγησης

Στην κατάμεστη αίθουσα banquet του Μεγάρου Μουσικής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2015, των βραβείων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ).

Στην τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν πάνω από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς από τις μεγαλύτερες εταιρείες όλων των επιχειρηματικών κλάδων στην χώρα μας, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι πρακτικές και οι εταιρείες εκείνες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων, μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το ΙΠΕ.

Οι υποψηφιότητες αξιολογούνται, μέσω ειδικής διαδικασίας, η οποία θεσμοθετήθηκε από το ΙΠΕ, και η κριτική επιτροπή αποτελείται από μέλη του ΔΣ του ΙΠΕ, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και καθηγητές Ελληνικών & ξένων Πανεπιστημίων.

Τα κριτήρια αξιολόγησης βάσει των οποίων η επιτροπή ψήφισε ήταν τα ακόλουθα:

• Αποτελέσματα ποιοτικά & ποσοτικά / οφέλη της υποψηφιότητας (50% βαρύτητα)
• Καινοτομία / πρωτοτυπία της υποψηφιότητας (15% βαρύτητα)
• Best Practices / μεθοδολογία που ακολουθήθηκε (15% βαρύτητα)
• Πληρότητα / ποιότητα του κειμένου υποψηφιότητας (20% βαρύτητα)

Σ΄ αυτό το διαγωνισμό, η Kosmocar Audi, απέσπασε την ανώτατη διάκριση του Χρυσού βραβείου για την εξαιρετική της επίδοση στην εξυπηρέτηση του πελάτη στις πωλήσεις, στην κατηγορία Καινοτομία στις Πωλήσεις & Πελατοκεντρικότητα.

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Δημήτρης Καββούρης Δ/ντής Πωλήσεων και Μarketing και αφού ευχαρίστησε το ΙΠΕ και τα μέλη της κριτικής επιτροπής δήλωσε:

"Η καινοτομία και η πελατοκεντρικότητα είναι μέρος του DNA της Audi. Παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο εκ μέρους της ομάδας πωλήσεων της Αudi και του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar που πουλάνε καθημερινά τα προϊόντα μας προσφέροντας μια κορυφαία εμπειρία αγοράς σε όσους περνούν το κατώφλι της μάρκας μας."

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top