Τα μοντέλα της SEAT στην Ελληνική έκθεση αυτοκινήτου

Θα δείτε τις κορυφαίες εκδόσεις του Leon και θα κάνετε και test drive

Τα μοντέλα της  SEAT  στην Ελληνική έκθεση αυτοκινήτου
Η SEAT Τεχνοκάρ συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό ακίνητο ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις κορυφαίες εκδόσεις του Leon και πιο συγκεκριμένα το 2.0 ΤDI FR DSG καθώς και το ασυναγώνιστο 2.0 TSI CUPRA.

Με ισχύ 280 ίππους , το νέο CUPRA δεν αποτελεί μόνο το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας του Leon, αλλά είναι επίσης και το πιο ισχυρό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της μάρκας. Σε αντίστοιχο επίπεδο επιδόσεων, το Leon 2.0 ΤDI FR DSG 184 ίππων, αντιπροσωπεύει την κορυφαία έκδοσης της γκάμας Leon με κινητήρα πετρελαίου, με ασυναγώνιστη ροπή 380Νm, μέση κατανάλωση μόλις 4,2 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 μόλις 109 γρμ.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο test drive όπου και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα SEAT και πιο συγκεκριμένα το Mii 1.0 60 ίππων, το Ibiza με τον κινητήρα 1.4 ACT 140 ίππων καθώς και τα Leon & Toledo με κινητήρες 1.6 TDI 105ίππων.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top