Στην Ελλάδα θα γίνει η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Passat στο δίκτυο Εμπόρων της Volkswagen

Μακάρι να το κάνουν και άλλοι

Περίπου 22 εκατομμύρια Passat έχουν πουληθεί σε όλον τον κόσμο και η όγδοη γενιά του θα κάνει το ντεμπούτο της φέτος. Η Volkswagen θα παρουσιάσει το νέο Passat σε παγκόσμιο επίπεδο σε όλους τους εμπόρους της μάρκας καθώς και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στα στελέχη πωλήσεων της. Το "Passat Experience" θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου 2014 και θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino, στην Μεσσηνία.

Μια πολύ σημαντική κίνηση που θα φέρει έσοδα και την ίδια στιγμή θα ήταν ιδιαίτερα θετικό να γίνεται και με άλλες παρουσιάσεις μοντέλων αλλά και νέων τεχνολογιών. Άλλωστε ο καλός καιρός και οι ομορφιές της χώρας μας βοηθά σε αυτό. “Η εκδήλωση στην περιοχή της Μεσσηνίας είναι μια δέσμευση προς την Ελλάδα, τους τοπικούς εταίρους μας και τους ανθρώπους εκεί”, δήλωσε ο κ. Anders-Sundt Jensen, Επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Marketing Επιβατικών Αυτοκινήτων της Volkswagen και συμπλήρωσε: “Να τονίσουμε ότι οι τοπικοί συνεργάτες μας βοήθησαν πολύ στην οργάνωση και πολλά ξενοδοχεία επέκτειναν τη λειτουργία τους για τον σκοπό αυτό. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με μεγάλη προσοχή και στο πνεύμα του “Think Blue”, την φιλοσοφία της μάρκας που αφορά στην οικολογική συνείδηση.

neo passat 2.jpg

Το ξενοδοχείο που επιλέξαμε για την εκδήλωση αυτή είναι βαθύτατα προσηλωμένο στη βιωσιμότητα και την οικολογική υπευθυνότητα”. Ας πάμε όμως στο Passat. Συνολικά, περίπου 20.000 άτομα θα φιλοξενηθούν καθιστώντας το συνέδριο αυτό ως το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen για το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της. Ένα από τα βασικά θέματα της εκδήλωσης αυτής - διάρκειας εννέα εβδομάδων - θα είναι τα νέα πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας που διαθέτει το επιτυχημένο μοντέλο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες τις πτυχές των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία για εκτενή δοκιμαστική οδήγηση, καθώς σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχουν στη διάθεση των συμμετεχόντων περισσότερα από 200 Passat με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2014.

Βαγγέλης Γκούμας

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top