Μια σακούλα με κουλούρια για τον πρωθυπουργό στου Ψυρρή!

Από αρτοποιό της περιοχής που δήλωσε στο Star ότι γνωρίζει τον Αλέξη Τσίπρα από φοιτητή

Μόλις είδε τον Αλέξη Τσίπρα να περνά έξω από το μαγαζί του γέμισε μια σακούλα με ζεστά τραγανά κουλούρια και ...έτρεξε να του τα προσφέρει. Άλλωστε ο φούρναρης και ο πρωθυπουργός γνωρίζονται από ...παλιά!

«Είπα στα παιδιά εκεί πέρα, «θέλω να δώσω ένα κουλουράκι στον πρωθυπουργό», τον ρωτήσανε λέει «ευχαρίστως. Ποιος είναι; - Ο φούρναρης». Έχει μεγαλώσει κι αυτός εδώ. Με αγκάλιασε, με φίλησε, τον φίλησα. Έφαγε κουλουράκι , πήρε και μαζί του,  είναι και πατριωτάκι μου» δήλωσε ο αρτοποιός  Ηλίας Παπαγεωργίου στο Star.   

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε με χαρά το ...νόστιμο δώρο του κ. Ηλία μετά την επίσκεψη του στο Impact hub Athens στου Ψυρρή.

Όπως επίσης δήλωσε στο Star και στην Ιωάννα Βάσσου ο κ. Παπαγεωργίου,  αυτό που του αρέσει περισσότερο στον πρωθυπουργό είναι:  «Η λεβεντιά του! Είναι απλός, έμεινε απλός και είναι ο καθαρός Ηπειρώτης για μένα». ‘Όσον αφορά στο τι δεν του  αρέσει στον κ. Τσίπρα απαντά: « Τίποτα! Αν μπορούσε να κάνει και κάτι παραπάνω θα το είχε κάνει».

Όπως διευκρίνισε,  γνωρίζει τον πρωθυπουργό από τα φοιτητικά του χρόνια,  καθώς ερχόταν με την παρέα του στο αρτοποιείο στου Ψυρρή αρκετές φορές την εβδομάδα για να αγοράσει το αγαπημένο του κουλούρι.

«Το αγαπημένο του είναι το ξεροψημένο! Όταν ήταν φοιτητής έτρωγε και λουκουμά και σταφυδοκούλουρο έτρωγε και απ΄ όλα». Και όπως λέει τον αποκαλεί πάντα με το μικρό του όνομα. «Ηλία μου, με λέει με το μικρό όνομα. Εγώ τον λέω “Ο Σταυραετός της Ηπείρου”».

Από το  θρυλικό αρτοποιείο έχουν περάσει τα τελευταία 50 χρόνια σχεδόν όλοι οι πολιτικοί. Όλοι με ιδιαίτερη προτίμηση στο ...ξεροψημένο κουλούρι.

«Από πού να ξεκινήσω,  από τον Ανδρέα Παπανδρέου; Ο μόνος που δεν έχει έρθει αλλά έχει φάει, του το έχουν πάει, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Όλοι οι άλλοι έχουν περάσει». Και όσο για την πληρωμή δηλώνει; «Όποιος θέλει πληρώνει, όποιος θέλει δεν πληρώνει και φεύγει!».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top