Σκάνδαλο Weinstein: Η σύζυγός του ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για τη σκοτεινή του πλευρά!

«Ένιωσα τόσο ταπεινωμένη, τόσο συντετριμμένη»

Έχουν περάσει 7 μήνες από τότε που ο Harvey Weinstein κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση, ακόμα και για βιασμό. Ο 65χροωος μεγιστάνας του Χόλιγουντ μέσω των δικηγόρων του αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία.

Ωστόσο, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο η σχεδιάστρια μόδας Georgina Chapman, η σύζυγος του Weinstein ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής.

Στην πρώτη της συνέντευξη από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο, η 42χρονη Chapman σπάει τη σιωπή της δηλώνοντας ότι οι κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά κατά του Αμερικανού παραγωγού την αρρώστησαν. «Έχασα περίπου πέντε κιλά σε πέντε ημέρες. Δεν μπορούσα να κρατήσω ούτε γραμμάριο από αυτό που έτρωγα», δηλώνει στο περιοδικό Vogue και  προσθέτει: «Ένιωσα τόσο ταπεινωμένη, τόσο συντετριμμένη ... Νόμιζα ότι θα ήταν έλλειψη σεβασμού να εμφανιστώ στο κοινό. Έλεγα μέσα μου ότι ”δεν μπορώ να περπατώ με το κεφάλι ψηλά με αυτά που συμβαίνουν”. Ακόμη είναι πολύ έντονο. Ανέβαινα τις σκάλες τις προάλλες και σταμάτησα ξαφνικά. Ήταν σαν να μου είχαν δώσει μια γροθιά στην κοιλιά και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα».

Η ίδια δεν παρέλειψε να προσθέσει πώς πολλές φορές σκέφτηκε ότι ήταν σε έναν ευτυχισμένο γάμο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κατάλαβε ότι ήταν αφελής.

Στο άρθρο της, η διευθύντρια του περιοδικού Anna Wintour εξηγεί ότι συνάντησε την Chapman όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. «Όταν πέρασα να δω την Georgina λίγο μετά τα δημοσιεύματα, το σοκ την είχε αφήσει άναυδη, προσπαθούσε να καταλάβει τα συναισθήματά της ―οργή, ενοχή, αποστροφή, φόβο».

Η Chapman δεν είχε καταλάβει τίποτα από όλα όσα συνέβαιναν. «Καταρχήν, εκείνος ταξίδευε συνεχώς. Και ουδέποτε ήταν ο τύπος που ήθελε να ξέρω όλες τις μετακινήσεις του ανά πάσα στιγμή της ημέρας», τονίζει.

 Ο Weinstein «ήταν υπέροχος σύντροφος απέναντί μου. Ήταν φίλος, ένας έμπιστος που με στήριζε. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα... και... δεν ξέρω. Θα ήθελα πολύ να έχω απαντήσεις, αλλά δεν τις έχω», δηλώνει.

Η Chapman κατάλαβε πώς δεν μπορούσε να ζει δίπλα του διότι ένιωθε ταπεινωμένη. Πήρε τα παιδιά της και το πρώτο διάστημα πήγαν στο Los Angeles. Στη συνέχεια, πήγαν στο Λονδίνο στο σπίτι ενός καλού της φίλου, και τώρα ζουν στο σπίτι των γονιών της. «Ζω μέρα με τη μέρα. Είναι δύσκολο; Εννοείται. Αλλά προσαρμόζεται κανείς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top