Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο κιθαρίστας των Korn, Brian «Head» Welch, με την ανάρτηση που έκανε στο facebook για την αυτοκτονία του frontman των Linkin Park, Chester Benninghton.

Διαβάστε επίσης: O Chester Bennington των Linkin Park αυτοκτόνησε στα γενέθλια του κολλητού του Chris Cornell

Tην ώρα που οι fans του προσπαθούν να… «χωνέψουν» την δυσάρεστη είδηση, ο ίδιος δηλώνει έξαλλος με το θέμα.

Ο Head έγραψε στο Facebook τα παρακάτω:

Ειλικρινά, ο Chester είναι παλιός φίλος και κάναμε παρέα κατά καιρούς και έχω φίλους που ήταν πολύ κοντά του αλλά αυτό που έκανε με εξόργισε. Πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να στέλνουν αυτό το μήνυμα στα παιδιά και τους οπαδούς τους. Έχω σιχαθεί αυτή την κατάσταση. Έχω παλέψει με την κατάθλιψη και τις ψυχικές ασθένειες και προσπαθώ να συμπονέσω αλλά είναι δύσκολο όταν είσαι έξαλλος. Αρκετά. Το να παρατάς τα παιδιά, τους οπαδούς και τη ζωή είναι δειλός τρόπος διαφυγής.

Λυπάμαι, γνωρίζω ότι τα φάρμακα και/ή το αλκοόλ μπορεί να έχουν παίξει ρόλο, το επεξεργάζομαι απλώς όπως όλοι μας και ξέρω ότι όλοι μας έχουμε μερικές ίδιες σκέψεις/συναισθήματα», έγραψε ο κιθαρίστας των Κorn στο Facebook με αποτέλεσμα να δεχτεί πλήθος επικρίσεων από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Σε νέα του πάντως ανάρτηση πάντως σημείωσε ότι δεν ήθελε να ακουστεί αναίσθητος για τον τραγουδιστή. Παράλληλα τόνισε ότι τον αγαπά, ότι θυμώνει με την κίνησή του αυτή και πως γνωρίζει ότι κάποτε θα μπορούσε να έχει βρεθεί στη θέση του.

Tags: