Κι όμως, η Μύκονος είναι πιο ακριβή από το Μπαλί!

Μύκονος και Σαντορίνη ανάμεσα στους πιο ακριβούς προορισμούς του κόσμου

Κι όμως, η Μύκονος είναι πιο ακριβή από το Μπαλί!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όλοι μας πλέον κινούμαστε στους ρυθμούς του, ψάχνοντας προορισμούς για ξεχωριστές διακοπές.

Το star.gr έψαξε και βρήκε για εσάς τα ιδανικά μέρη για διακοπές στο εξωτερικό για τα οποία δε θα χρειαστεί να ξοδέψετε μία μικρή περιουσία. Οι τιμές στα κοσμοπολίτικα νησία των Κυκλάδων έχουν "ξεφύγει" τόσο πολύ που πλέον μία εβδομάδα τον Αύγουστο στο εξωτικό Μπαλί, μπορεί να κοστίσει λιγότερο από ότι στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

 

Μπαλί, Ινδονησία

Το Μπαλί είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος και ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου. Το τροπικό "Νησί των Θεών", όπου η φύση "οργιάζει" και οι παραλίες μαγεύουν με τα κρυστάλλινα νερά τους. Η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 35 βαθμούς Κελσίου όλο το χρόνο, οπότε είναι ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. 

Το κόστος αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής  7 ημερών/ ανά άτομο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων είναι 800-1000 ευρώ κατά μέσο όρο. 

 

Πούντα Κάνα, Δομινικανή Δημοκρατία

Ο γνωστός σε όλους μας Άγιος Δομίνικος βρίσκεται στην Καραϊβική. Η πόλη είναι ένας συνδυασμός γοητείας της παλιάς εποχής και της σύγχρονης λάτιν ατμόσφαιρας. Νομίζεις ότι ζεις σε κάποιο παραμύθι. Η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 21° C – 28° βαθμούς Κελσίου όλο το χρόνο.

Κόστος αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής  7 ημερών/ ανά άτομο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων είναι 900-1100 ευρώ κατά μ.ο

Μάλτα

Η Μάλτα βρίσκεται στη Μεσόγειο, νότια της Σικελίας. H αξεπέραστη συλλογή έργων αυθεντικής μπαρόκ αρχιτεκτονικής και τα κάστρα της θα σας εντυπωσιάσουν. To μεσογειακό της κλίμα με τα ζεστά καλοκαίρια και τους ήπιους χειμώνες θα σας θυμίσουν Ελλάδα. Το πανέμορφο νησί απέχει μόνο δύο ώρες από την Αθήνα και φαντάζει ως ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς για το καλοκαίρι.

 

 Κόστος αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής  7 ημερών/ ανά άτομο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων είναι 600-800 ευρώ κατά μ.ο

 

Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία

Η Μαγιόρκα με τις πολυάριθμες χρυσαφένιες και λευκές αμμουδιές, αλλά και η ιστορία 2000 ετών σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Το «μεγάλο» νησί φημίζεται ακόμα, και για την νυχτερινή ζωή του. 

Κόστος αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής  7 ημερών/ ανά άτομο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων είναι 650-850 κατά μ.ο

 

Μύκονος

Το νησί των ανέμων χαρίζει στους επισκέπτες του χρυσαφένιες παραλίες και πλούσια νυχτερινή ζωή, προσελκύοντας κάθε χρόνο celebrities από όλο τον κόσμο. Γεγονός που έχει εκτοξεύσει τις τιμές στα ύψη. Την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα σε μία από τις διάσημες παραλίς της Μυκόνου. 

Κόστος αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής  7 ημερών/ ανά άτομο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων είναι 900-1100 ευρώ κατά μ.ο.

 

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη με την πλούσια ομορφιά της και την πανέμορφη θέα, που προσφέρεται από τις πόλεις που είναι χτισμένες ψηλά στο βουνό, την καθιστούν ως έναν από του δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας μας. Τα ξενοδοχεία με θέα την καλντέρα είναι για "γερά" πορτοφόλια. 

 

Κόστος αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής  7 ημερών/ ανά άτομο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων είναι 650-850 ευρώ κατά μ.ο.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Καραμάτσικος

t.karamatsikos@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top