Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 44χρονος που παρέσυρε και διαμέλισε λαχειοπώλη στα Χανιά

Ισχυρίστηκε ότι είχε μαζί το παιδί του, το οποίο και σοκαρίστηκε από το τροχαίο - Πρώτη ανάρτηση: 08:54

Στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων προσήλθε αργά το βράδυ της Τρίτης ο 44χρονος οδηγός που το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς παρέσυρε, διαμέλισε και εγκατέλειψε έναν 66χρονο λαχειοπώλη.

Διαβάστε επίσης: Άφαντος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 66χρονο λαχειοπώλη στα Χανιά

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας! Ο οδηγός που διαμέλισε τον 66χρονο στα Χανιά είχε χάσει με παρόμοιο τρόπο τη μητέρα του

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και διαμέλισε τον λαχειοπώλη στα Χανιά

Χανιά: Διαμελίστηκε άνδρας σε τροχαίο - Ο ασυνείδητος οδηγός που τον εγκατέλειψε φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στους αστυνομικούς περίμενε να παρέλθει το αυτόφωρο για να παραδοθεί στην αστυνομία. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Χρήστο Μαρκογιαννάκη, στην απολογία του υποστήριξε ότι «ακολουθούσε μια σειρά αυτοκινήτων που κινούνταν με την ίδια ταχύτητα, είδε ένα άτομο που θέλησε να περάσει απέναντι και κοντοστάθηκε, πήγε να περάσει και τον χτύπησε. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν το 6χρονο παιδί -το οποίο πήγαινε για να αγοράσει βεγγαλικά- και άρχισε να κλαίει μετά το δυστύχημα.

Πανικοβλήθηκε γιατί είχε ζήσει παρόμοια εμπειρία στην Αγία Μαρίνα το 2001 ότον τον κρατούσε από το χέρι η μητέρα του, πήγαν να διασχίσουν δρόμο και την παρέσυρε αυτοκίνητο που τη διαμέλισε. Όταν επέστρεψε μόνος χωρίς το παιδί του στο σημείο του δυστυχήματος είδε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός. Πάνω στον πανικό του έφυγε για να απομακρύνει το παιδί του.

Ο 66χρονος δεν πέθανε γιατί τον εγκατέλειψε στο σημείο , ήταν ήδη νεκρός. Δεν είχε σκοπό να ξεφύγει, έτσι κι αλλιώς υπήρχαν κάμερες στο σημείο και έμειναν πίσω κομμάτια του αυτοκινήτου».

Η δικογραφία θα πάει στον εισαγγελέα, ενώ οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 44χρονο είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Το χρονικό του μοιραίου δυστυχήματος

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο 66χρονος λαχειοπώλης μπαίνει σε ένα ψιλικατζίδικο για να αγοράσει ένα ρόδι σαν γούρι για τη νέα χρονιά και να το πάει στο σπίτι του.

Βγαίνοντας από το κατάστημα ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τον παρασέρνει, τον διαμελίζει και εξαφανίζεται με τον άτυχο άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Κάμερες ασφαλείας από τα γύρω καταστήματα κατέγραψαν καρέ καρέ την πορεία του ΙΧ και η αστυνομία κατάφερε γρήγορα να το εντοπίσει και να ταυτοποιήσει τον οδηγό.

Τραγική ειρωνεία… πριν από λίγα χρόνια ο ίδιος ο 44χρονος είχε χάσει τη μητέρα του σε παρόμοιο τροχαίο δυστύχημα που είχε συγκλονίσει και πάλι όλα τα Χανιά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top