Οι Κρητικοί αψήφησαν την «Ευρυδίκη» και έκαναν «απόβαση» στην Αθήνα με γουρούνες

Συμμετέχουν στην πανελλαδική διαμαρτυρία - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:23

Με γουρούνες γέμισε το κέντρο της Αθήνας, καθώς εκατοντάδες Κρητικοί, αψηφώντας τα έντονα καιρικά φαινόμενα, έκαναν «απόβαση» στην πρωτεύουσα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία, αντιδρώντας στο νέο ΚΟΚ που απαγορεύει την κυκλοφορία των συγκεκριμένων οχημάτων στους δρόμους της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα γεμίσει «γουρούνες» το κέντρο της Αθήνας – Ήρθαν απ’ την Κρήτη και τα άλλα νησιά

Οι διαδηλωτές έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση και πορεία προς το υπ. Μεταφορών όπου θα ζητήσουν να δουν τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη.

«Από το Ηράκλειο φεύγουμε 100 άτομα, ιδιώτες αλλά και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων, για να πάρουμε μέρος στην πανελλήνια διαμαρτυρία στην Αθήνα. Εκεί θα βρεθούμε με τους υπόλοιπους ενοικιαστές και ιδιώτες της Ελλάδος και θα κάνουμε πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών ενώ θα ζητήσουμε συνάντηση με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη», είχε δηλώσει, μιλώντας στο cretapost.gr, ο πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων και μηχανών, Γιώργος Μπαμιεδάκης.

«Αυτή η οριζόντια απαγόρευση μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Μας κλείνει τα μαγαζιά, τα σπίτια με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να μείνουν άνεργοι. Στην Κρήτη αρκετοί αγρότες χρησιμοποιούν τις γουρούνες για να κάνουν τις αγροτικές εργασίες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαμιεδάκης.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top