Συγκλονιστικό ατύχημα - Καρτ τυλίχθηκε στις φλόγες σε αγώνα στην Πάτρα

Παρά τρίχα γλίτωσε ο οδηγός

Από θαύμα γλύτωσε ένας νεαρός οδηγός καρτ όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του σε αγώνα στην Πάτρα. Χτύπησε στα προστατευτικά, το καρτ αναποδογύρισε και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο οδηγός του μονοθέσιου αγωνιστικού έχασε τον έλεγχο στη στροφή και συγκρούστηκε με τα ειδικά διαχωριστικά. Το καρτ αναποδογύρισε στο αέρα και τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ οι άλλοι οδηγοί έκαναν ελιγμούς για να μην πέσουν πάνω του. Οι θεατές που βρίσκονται κοντά στα κιγκλιδώματα κυριολεκτικά πάγωσαν στις θέσεις τους. Αμέσως μετά επικρατεί πανικός.

Ο 21χρονος οδηγός εκσφενδονίστηκε μακριά από το καρτ λόγω της έντασης της πρόσκρουσης. Ευτυχώς, σαν από θαύμα, χάρις το κράνος και την ειδική στολή που φορούσε τη γλύτωσε μόνο με μερικές γρατζουνιές. Για προληπτικούς λόγους ωστόσο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, υπό το χειροκρότημα του ανακουφισμένου κοινού.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος αγώνας καρτ ο οποίος διεξήχθη φέτος στους δρόμους της Πάτρας για 9η συνεχή χρονιά, σημαδεύτηκε από ένα ακόμη ατύχημα: μια μικρή καραμπόλα, από την οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top