Aπίστευτη οικογενειακή τραγωδία! Νεκρή 31χρονη έγκυος-Ο αρραβωνιαστικός της πήγε να παρκάρει το αυτοκίνητο και την χτύπησε!

Πρώτη ανάρτηση: 19:05

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εύβοια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 31χρονη έγκυος και το αγέννητο παιδί της.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Εύβοια! 31χρονη έγκυος έπεσε από την καρέκλα και σκοτώθηκε - Περίεργη υπόθεση

 

 

 

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος, καθόταν στην πυλωτή του σπιτιού της, σε μια πλαστική καρέκλα. Κάποια στιγμή ο ήλιος άρχισε να την ενοχλεί και ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να μετακινήσει το αυτοκίνητο.

Εκείνος σηκώθηκε, έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και από λάθος χειρισμό πήγε μπροστά με αποτέλεσμα να σφηνώσει  ανάμεσα στον τοίχο και στο αυτοκίνητο και να τη σκοτώσει. 

Αμέσως συγγενείς και γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο, που όπως καταγγέλλουν καθυστέρησε πάρα πολύ. Όταν έφτασαν ήταν ήδη πολύ αργά για την 31χρονη, αλλά και για το έμβρυο που κυοφορούσε.

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν στο τέλος του μήνα να παντρευτεί με πολιτικό γάμο και όλοι λένε ότι ήταν πολύ αγαπημένο, όμως η  μοίρα του έπαιξε ένα πικρό παιχνίδι. 

Ο 32χρονος που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Πηγή φωτο: eviatop.blogspot

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top