Αγωνία τέλος! Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλήνιες

Πού μπορούν να τις δουν οι ενδιαφερόμενοι

Η μεγάλη μέρα έφτασε και οι βαθμολογίες των υποψηφίων των φετινών πανελληνίων έχουν πλέον αναρτηθεί στα σχολεία.

Οι υποψήφιοι μπορούν να πηγαίνουν στα σχολεία του για να δουν τις επιδόσεις τους στα εξεταζόμενα μαθήματα του επιστημονικού πεδίου που είχαν επιλέξει, ενώ θα μπορούν να τις δουν ηλεκτρονικά στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Η μέρα σήμερα είναι πολύ σημαντική για τους υποψηφίους, καθώς θα δώσει μια εικόνα και για το πώς θα κινηθούν οι βάσεις εισαγωγείς στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.

Διαβάστε επίσης: Πανελλήνιες 2017: Η σφαγή στα Μαθηματικά βυθίζει τις βάσεις

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία πάντως εκτιμάται ότι θα υπάρξει μεγάλη πτώση στις βάσεις εισαγωγής στις σχολές του 2ου Επιστημονικού πεδίου,  καθώς οι επιδόσεις των υποψηφίων στα μαθηματικά ήταν πολύ κακές, όπως και στις ιατρικές σχολές, όπου αναμένεται να δούμε πτώση ακόμα και στην ιατρική Αθηνών, η οποία μπορεί να πέσει λίγο κάτω από τα 19.000 μόρια.

Στο 1ο επιστημονικό πεδίο εκτιμάται ότι οι βάσεις θα σημειώσουν μια μικρή άνοδο, ενώ χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές αναμένονται οι βάσεις στα παιδαγωγικά τμήματα.

Τέλος σημαντική πτώση προβλέπεται και στις βάσεις του 5ου Επιστημονικού Πεδίου, όπου κι εκεί οι επιδόσεις των υποψηφίων στα μαθηματικά δεν ήταν καλές. 

Δείτε τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η Μαρία Μπουλούγαρη που άγγιξε την κορυφή. Με 19.100 μόρια κερδίζει μια πολύ καλή θέση στην Ιατρική σχολή .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top