Μενίδι: Πως τα μεγάλα "ψάρια" χρησιμοποιούν ανήλικα παιδιά για όπλα και ναρκωτικά - ΒΙΝΤΕΟ

O αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες

Ο «εμφύλιος» στο Μενίδι μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής, βρέθηκε στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το βράδυ της Δευτέρας.

Στο ερώτημα της κυρίας Μάρας Ζαχαρέα «τι πρέπει να γίνει για να μην θρηνήσουμε άλλους μικρούς Μάριους όσο υπάρχει τόσο μεγάλη συγκέντρωση όπλων στην συγκεκριμένη περιοχή», ο  Ηλίας Παπανικολάου επεσήμανε ότι «η δικαιοσύνη υπακούει τον νόμο Παρασκευόπουλου».

Ο ίδιος εξήγησε πως  «ο νόμος Παρασκευόπουλου προβλέπει ότι οι ανήλικοι τυχαίνουν πλέον καλύτερης μεταχείρισης, οι ανήλικοι πια στην Ελλάδα δεν κάνουν φυλακή, άρα τα μεγάλα ψάρια του Μενιδίου χρησιμοποιούν ανήλικα παιδάκια ως βαποράκια, εμποράκια όπλων και αυτοφωράκες εγκλήματος που θάβουν τα όπλα και τα ναρκωτικά στα χωράφια και τα ξεθάβουν και τα εμφανίζουν στους αγοραστές. Έτσι, αυτοί οι μεγάλοι κύριοι που κατοικούν είτε σε καταυλισμό, είτε αλλού ... μένουν στο απυρόβλητο».

«Στο Μενίδι όπλα έχουν και οι Ρομά, αλλά και κάποιοι από τους κατοίκους. Οι τελευταίοι εξοπλίστηκαν με όπλα για να αντιμετωπίσουν την παραβατικότητα. Έχουμε δύο οπλισμένες ομάδες στη Δυτική Αττική και δεν αντιλαμβάνομαι τι πρέπει άλλο να γίνει, για να κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μια επιχείρηση να μαζέψει τα όπλα! Αν δεν την κάνει (σσ επιχείρηση), θα θρηνήσουμε θύματα πολύ σύντομα», κατέληξε ο Ηλίας Παπανικολάου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top