Η εξαφάνιση της 18χρονης Ελένης θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, η Ελένη χάθηκε από τα «Επείγοντα» του Αττικού Νοσοκομείου. Περίπου στις 22:00, η κοπέλα πήγε με τον πατέρα της στο νοσοκομείο, καθώς πόναγε πολύ το στομάχι της. Το κορίτσι άφησε την τσάντα με τα προσωπικά της στοιχεία στην υποδοχή και πήγε στην τουαλέτα. Ο πατέρας της κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι η κόρη του δεν ήταν στην τουαλέτα κι άρχισε να την αναζητά.

Οδηγοί ταξί που βρίσκονταν απ’ έξω, είπαν ότι μια κοπέλα με παρόμοια χαρακτηριστικά είχε πάρει μια κούρσα με προορισμό το κέντρο της Αθήνας. Για 2 ώρες, ο πατέρας περίμενε εκεί, μήπως ο οδηγός ταξί που πήρε την Ελένη επέστρεφε και τον συναντούσε. Όντως έτσι έγινε. Ο ταξιτζής του είπε ότι άφησε το κορίτσι σε συγκεκριμένο σημείο, επί της οδού Αχαρνών. Γνωρίζοντας ότι η κόρη του δεν είχε μαζί της χρήματα, ο πατέρας τον ρώτησε πώς πληρώθηκε. Εκείνος απάντησε ότι όντως η κοπέλα δεν είχε χρήματα κι ότι σταμάτησαν σε ένα ψιλικατζίδικο, εκείνη κάπου τηλεφώνησε κι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βγήκε να πληρώσει ο ίδιος.

Μαζί με έναν συγγενή του, ο πατέρας πήγε στο ψιλικατζίδικο αυτό στην Αχαρνών και μίλησε με τον ιδιοκτήτη. Εκείνος ανέφερε ότι όντως η 18χρονη είχε περάσει από εκεί, του ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του κι ύστερα του το έδωσε, καθώς ο άνθρωπος που κάλεσε ήθελε να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου, λέγοντάς του να πληρώσει την κούρσα εκείνος. Ο ιδιοκτήτης, μάλιστα, είπε στον πατέρα ότι ο άνθρωπος αυτός που κάλεσε η 18χρονη στο τηλέφωνο ήταν τακτικός πελάτης του.

Λίγες μέρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης τηλεφώνησε στον πατέρα και του είπε ότι ο πελάτης αυτός είχε περάσει από το ψιλικατζίδικο κι ότι, όταν τον ενημέρωσε για την εξαφάνιση, εκείνος είπε ότι το κορίτσι είχε επιστρέψει σπίτι του, κάτι που, φυσικά, ήταν ψέμα.

Την κοπέλα φαίνεται ότι παρέλαβε ένας Πακιστανός που κυκλοφορεί με ψευδώνυμο και που είναι μπλεγμένος σε σκοτεινό κύκλωμα.

Ο πατέρας της 18χρονης Ελένης μίλησε στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Κυκλοφορούμε με φίλους και συγγενείς μου στην Αθήνα, γυρνάμε στους δρόμους και προσπαθούμε να βρούμε ίχνη. Πού την είδαν τελευταία φορά, πού τη βρήκαν».

Ο απελπισμένος πατέρας κάνει τα πάντα για να εντοπίσει την κόρη του. «Ό,τι πληροφορία έχω, τη δίνω στο αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομία ξέρει ποιο είναι το πρόσωπο που ζήτησε από τον μαγαζάτορα να πληρώσει το ταξί. Η Ελένη μάλλον είναι μαζί του. Στη σελίδα του στο Facebook είχε τη φωτογραφία της. Η αστυνομία δεν μπορεί να τον βρει».

«Η Ελένη έπεσε σε εξακρίβωση στοιχείων. Είπε ψεύτικο όνομα και την άφησαν να φύγει, χωρίς να την ελέγξουν. Κανείς δεν υποπτεύεται μια νεαρή, όμορφη κοπέλα» εξηγεί φίλος της οικογένειας, που έχει παρακολουθήσει στενά την υπόθεση.

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με την υπόθεση της «ωραίας» Ελένης-Κύκλωμα της νύχτας εξαφάνισε την 17χρονη

ΘΡΙΛΕΡ με την εξαφάνιση της 18χρονης ωραίας Ελένης-Ο πατέρας της ΤΡΕΜΕΙ μήπως την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ

Tags: