ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ στην Ηλεία! 25χρονος σκοτώθηκε ΤΡΑΓΙΚΑ λίγο πριν την Ανάσταση

Το φορτηγάκι του εξετράπη για άγνωστο λόγο και έπεσε σε δέντρο

Με αίμα βάφτηκε ακόμα ένα Πάσχα, καθώς το βράδυ της Ανάστασης ένας 25χρονος οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα στην Ηλεία. Ανείπωτη η τραγωδία και όλη η τοπική κοινωνία δηλώνει συγκλονισμένη!

Ο 25χρονος Γιώργος Νικολόπουλος οδηγούσε ένα φορτηγάκι που εξετράπη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προσκρούοντας πάνω σε έναν μεγάλο κορμό δέντρου, από τη μεριά του οδηγού.

Η πρόσκρουση αποδείχθηκε μοιραία για τον 25χρονο, που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε μια δεξιά ελαφριά στροφή.

Το τραγικό συμβάν πραγματοποιήθηκε περίπου στις 19.00, ενώ έγινε αντιληπτό από διερχόμενους κατοίκους του χωριού, που αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Χρειάστηκε αρκετή ώρα και πολλή προσπάθεια από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να κόψουν τη μάζα των σιδερικών και να απεγκλωβίσουν τον 25χρονο, που διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγη ώρα πριν τη συγκινητική στιγμή της Ανάστασης του Θεανθρώπου, η Ηλεία βυθίστηκε στο πένθος.

Ο πρώτος από την οικογένεια του 25χρονου που πληροφορήθηκε το συμβάν ήταν ο πατέρας του, που έσπευσε στο σημείο. Τότε, εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές, με τους κατοίκους να προσπαθούν να τον κρατήσουν ψύχραιμο και ήρεμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top