ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Από το τάγμα εφόδου της Νίκαιας στον ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή

Απολογείται σήμερα ο 42χρονος που κατηγορείται για την άγρια επίθεση σε βάρος του Αλέξη Λάζαρη

Από το τάγμα εφόδου της Νίκαιας στον ξυλοδαρμό φοιτητή

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος», με «πρωταγωνιστή» τον 42χρονο που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον 24χρονο φοιτητή, Αλέξη Λάζαρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 42χρονος που είναι ιδιοκτήτης καφετέριας και αναγνωρίστηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες ως ένας εκ των δραστών της επίθεσης, είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της «Χρυσής Αυγής», και διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την ηγεσία του μορφώματος.

Στις φωτογραφίες, βλέπετε το πρωτοπαλίκαρο της οργάνωσης (που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο), ότι είχε συμμετάσχει σε «εκδήλωση» του τάγματος εφόδου της Νίκαιας, τα μέλη του οποίου κατηγορούνται για την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα, στις φώτο απεικονίζεται ο 42χρονος στο πλευρό του Πυρηνάρχη της Νίκαιας, και στο πλευρό της Ουρανίας Μιχαλολιάκου.

Στο τάγμα βρίσκεται και ο συνοδηγός του Γιώργου Ρουπακιά τη βραδιά της δολοφονίας Φύσσα.

Όλοι τους κρατάνε ξύλινα ρόπαλα,φοράνε κράνη, μπουφάν και γάντια μηχανής, ενώ το τάγμα επιθεωρεί ο υπόδικος χρυσαυγίτης βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Από το υλικό που έχει στη διάθεση του το «Έθνος», προκύπτει ότι ο 42χρονος αποτελεί ηγετική φιγούρα στον Πυρήνα της Νίκαιας. Φωτογραφίζεται με τα υπόλοιπα μέλη, κάθεται στην ίδια σειρά με Πατέλη και Μιχαλολιάκου, ενώ χαίρει και του σεβασμού του Κασιδιάρη.

Να σημειώσουμε επίσης, πως ο 42χρονος κατηγορούμενος ανήκει στην ομάδα ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της «Χρυσής Αυγής». Ρεπορτάζ του βρετανικού καναλιού «Channel 4» τον είχε συλλάβει να εμποδίζει την λήψη πλάνων και την είσοδο των ξένων δημοσιογράφων στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων, ενώ είχε φωτογραφηθεί να εισέρχεται στα γραφεία φορώντας μπλούζα στην οποία αναγραφόταν «Χρυσή Αυγή-Ασφάλεια».

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο 42ΧΡΟΝΟΣ

Σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Ο ίδιος παραπέμφθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

O ίδιος αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top