Βασίλης Νουλέζας: Από κατήγορος του Σώρρα… πλέον συνήγορος του!

Ήταν 6 Ιανουαρίου του 2017, όταν ο Βασίλης Νουλέζας είχε αναρτήσει ένα διαδικτυακό άρθρο -καταπέλτη!

Ο άνθρωπος που τον τελευταίο καιρό δίνει καθημερινά... σκληρές μάχες, προκειμένου να υπερασπιστεί τα νομικά συμφέροντα του εντολέα του, πριν από μόλις τρεις μήνες,  όχι μόνο πίστευε πως τα 600 δις δεν υπάρχουν, αλλά κατηγορούσε τον Αρτέμη Σώρρα για τέλεση ποινικά αξιόποινων κολάσιμων πράξεων! Ήταν 6 Ιανουαρίου του 2017, όταν ο Βασίλης Νουλέζας είχε αναρτήσει ένα διαδικτυακό άρθρο -καταπέλτη!

Εξόφθαλμη απάτη αλλά και διασπορά ψευδών ειδήσεων, αποτελεί κατά την υποκειμενική νομική άποψή μου, ότι δήθεν θα αποπληρωθεί το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος υποκειμενικά και αντικειμενικά στοιχειοθετούμενη. Το καταπίστευμα δεν υπάρχει, κατά την γνώμη μου σε μετρητά, παρά μόνον συναλλαγματικές η ομόλογα, άνευ αντικρύσματος, όπως άλλωστε απάντησαν οι αρχές των ΗΠΑ.

Τρεις μήνες αργότερα ο Βασίλης Νουλέζας, έχοντας αναλάβει, εντωμεταξύ χρέη συνηγόρου του Αρτέμη Σώρρα ανακαλεί την προηγούμενη άποψή του, υιοθετεί τους ισχυρισμούς Σώρρα και εξηγεί στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη πότε έλαμψε μπροστά στα μάτια του η... αλήθεια!

«Όταν ήρθα στην Αθήνα έλαβα την απόφαση του Η' μονομελούς του 2013, που δέχτηκε... εναντίον της οποίας άσκησε η κυρία εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναίρεση, λοιπόν, δέχεται ως αληθινά τα ομόλογα κλπ. Σεβόμενος  το διατακτικό της απόφασης κυρίως και τα στοιχεία που είδα, μετέβαλα τη θέση μου τη νομική, άλλωστε μπορεί κανείς να παραπλανηθεί και να παρασυρθεί σε εσφαλμένη κρίση» ανέφερε ο κ.Νουλέζας.

Πάντως όταν τον ρωτήσαμε αν...πληρώνεται από τον εντολέα του, μας απάντησε με έδωσε μια χιουμοριστική απάντηση που μοιάζει με... καρφί προς τον Αρτέμη Σώρρα.

«Χωρίς να έχω λάβει καμμιά ιδιαίτερη αμοιβή, ό,τι συμφωνήσαμε μου συμπεριφέρθηκε , μπορώ να πω άψογα. Άρα είστε καλυμμένος οικονομικά; Ναι και δεν με πλήρωσε με ομόλογα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top