11χρονο κορίτσι βρέθηκε να περιφέρεται ξυπόλητο στην Πάτρα

Δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι του

11χρονο κορίτσι βρέθηκε να περιφέρεται ξυπόλυτο στην Πάτρ

Ένα ακόμα παιδί βρέθηκε να περπατά μόνο του και ξυπόλητο στους δρόμους της Πάτρας, χωρίς κανείς να το αναζητά.

Όπως αναφέρει το thebest, τρεις εργαζόμενες στο Άσυλο Ανιάτων, εντόπισαν χθες στην Πλατεία Παντοκράτορος στην Πάτρα, ένα 11χρονο κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του, χωρίς παπούτσια.

Το προσέγγισαν και του πρόσφεραν μπισκότα και όταν το ρώτησαν τι κάνει μόνο του στο δρόμο τους είπε ότι δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι της εξαιτίας της μητέρας της.

Μετά από λίγη ώρα στο σημείο έφτασε η μητέρα, αλλά το παιδί δεν ήθελε με τίποτα να πάει σπίτι. Ειδοποιήθηκε τότε η αστυνομία και η 11χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι τσακώθηκε με τη μητέρα της και έφυγε από το σπίτι γιατί τη βρίζει.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μετέφεραν το κορίτσι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε έφερε σημάδια σωματικής κακοποίησης. Επίσης, εξετάστηκε κι από παιδοψυχολόγο και εξήλθε από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η μητέρα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη από τον Εισαγγελέα.

Η δικογραφία έχει σταλεί στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού δεν μένει με την οικογένεια, ενώ υπάρχει κι ένα μικρότερο παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top