ΦΑΚΕΛΟΣ Γρηγορόπουλου: Αμετανόητος ο Κορκονέας! Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Κούγιας

"Δε ζητώ συγγνώμη από κανένα δεκαπεντάχρονο", είπε ο κατηγορούμενος

Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την υπεράσπιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβριο του 2008  .

Ο κ.Κούγιας τον υπερασπίστηκε από την πρώτη στιγμή, αλλά ξαφνικά παραιτήθηκε από την υπόθεση και έστειλε επιστολή στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, όπου από τον περασμένο Δεκέμβριο, έχει ξεκινήσει σε δεύτερο βαθμό η δίκη του κατηγορούμενου.

Ο γνωστός δικηγόρος, όπως εξηγεί στην επιστολή του, διαφώνησε με τον κατηγορούμενο στην υπερασπιστική γραμμή της υπόθεσης. Όπως επισημαίνει αναλύοντας τους λόγους της παραίτησής του, αποσβολωμένος άκουσε τον κατηγορούμενο να λέει στην... πρόεδρο στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, ότι είναι αθώος, πως  δεν δέχεται την κατηγορία και ότι δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από κανένα δεκαπεντάχρονο.

Όταν ο κ.Κούγιας ρώτησε τον Κορκονέα,  "γιατί είπε όλα τα παραπάνω;", ο τελευταίος φέρεται να του απάντησε πως, «έτσι αισθάνομαι μετά από 8 χρόνια ταλαιπωρίας, γιατί δεν είναι ένας συνηθισμένος 15χρονος,  αλλά ένας αντεξουσιαστής»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top