Θρίλερ δίχως τέλος:VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το τροχαίο Παντελίδη-Τι λένε η μητέρα του και η Μίνα

Το κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του- Ο πόλεμος ανάμεσα στις δυο πλευρές μαίνεται

Ένας πόλεμος δίχως τέλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της οικογένειας Παντελίδη και της Μίνας Αρναούτη.

Και όλα αυτά; Μόλις μερικές εβδομάδες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη κόπηκε για πάντα.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδου, κατέθεσε μηνύσεις εναντίον της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη, τις δύο γυναίκες που είδαν το τέλος του Παντελή, τις δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο μοιραίο τζιπ .

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Παντελίδου και ο δικηγόρος της Χαράλαμπος Λυκούδης κατέθεσαν μήνυση εναντίον της Φρόσως Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, ότι τη θεωρούν οδηγό του μοιραίου τζιπ, ενώ κατέθεσαν μήνυση για ψευδορκία και εναντίον της Μίνας Αρναούτη.

Αριστερά η Φρόσω και δεξιά η Μίνα

Στον ογκωδέστατο φάκελο που παρέδωσε η οικογένεια στον εισαγγελέα, περιλαμβάνονται δυο video-ντοκουμέντο.

Το ένα, το οποίο θα δείτε παρακάτω, το παρουσίασε μέσω του blog του ο Νάσος Γουμενίδης.

Πρόκειται για ένα video που τραβήχτηκε το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στις 08:22, από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο της τραγωδίας, και κατέγραψε τα πάντα στο κινητό του, δημοσιεύοντας στη συνέχεια το video στο You Tube, επώνυμα.

Στο video, ο αυτόπτης μάρτυρας ακούγεται να λέει:

Πήγαινα στη δουλειά μου. Ήμουν μεσαία λωρίδα με το μηχανάκι μου. Βλέπω μόνο ένα ασθενοφόρο στην αριστερή λωρίδα. Πίσω από αυτό, ξάπλα στο γρασίδι βλέπω μια κοπέλα ντυμένη στα μαύρα. Κοντοστέκομαι να δω τι συμβαίνει και όπως γυρνάω το κεφάλι μου βλέπω ψηλά αναποδογυρισμένο ένα τζιπ. Δεν μπορώ να πιστέψω πως η κοπέλα βρέθηκε εκεί ξάπλα, από εκεί που βρισκόταν το αμάξι. Βγάζω video, φωνάζουν ότι μέσα είναι άλλα δυο άτομα. Μετά από λίγα λεπτά καταφτάνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα. Κατά την ταπεινή μου άποψη έβλεπα όλες τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να μην αγχώνονται και να κάνουν τις διαδικασίες με πολύ αργούς ρυθμούς(… )Σαφώς και δεν ήξερα ποιος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Η Μίνα Αρναούτη μετά την δημοσιοποίηση του εν λόγω video, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω.

Όπως συνηθίζει τις τελευταίες ημέρες, χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ξέσπασε για ακόμα μια φορά με έντονο τρόπο, γράφοντας:

«Δεν ηταν το ΕΚΑΒ ;;; δειτε προσεκτικα τους ανθρωπους που στεκονται εκει...παιζουμε με τα δευτερολεπτα και τις περικοπες;;;» αμφισβητώντας με αυτόν τον τρόπο την εγκυρότητα και αξιοπιστία του αυτόπτη μάρτυρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του Παντελή Παντελίδη δήλωσε:

«Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω όλη τη αλήθεια. Θέλω να σέβονται τη μνήμη του γιου μου»

Τέλος, οι δικηγόροι της οικογένειας με δήλωση τους, είπαν:

«Κατατέθηκε το συλλεγέν από την οικογένεια Παντελίδη και τους τεχνικούς της συμβούλους αποδεικτικό υλικό, προκειμένου να συμβάλλουμε στην αποκάλυψη της αλήθειας και της πραγματικές περιστάσεις του τροχαίου, στο οποίο έχασε την ζωή του ο αείμνηστος Παντελής Παντελίδης. Ήρθε η ώρα της Εισαγγελικής Αρχής. Αναμένουμε με ανυπομονησία και βαθιά πίστη στην Ελληνική Δικαιοσύνη τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του συνόλου του αποδεικτικού υλικού. Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι συχνά αποδίδονται στην οικογένεια Παντελίδη θέσεις, προθέσεις και πράξεις, οι οποίες είναι αβάσιμες και ανυπόστατες. Η οικογένεια Παντελίδη προσεγγίζει το δυστυχές συμβάν με την προσήκουσα ευαισθησία και τον απαιτούμενο σεβασμό. Αυτό επιζητεί από όλους. Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι, Χαράλαμπος Λυκούδης-Κολοβού Ελένη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top