Αφέντης και Δούλος: Τελευταίες παραστάσεις ως 18 Φεβρουαρίου

Στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Αφέντης και Δούλος: Για λίγες ακόμα παραστάσεις

Η παράσταση που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη , μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε  για 2 συνεχόμενες χρονιές στην Αθήνα ! 

Ο Γιώργος Νανούρης διασκευάζει και σκηνοθετεί το διήγημα του Λέοντος Τολστόι «Αφέντης και Δούλος» με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο ρόλο του Αφέντη και τον ίδιο στο ρόλο του Δούλου. Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Λόλεκ.

Μετά τις επιτυχίες Κατερίνα και Χειρόγραφο ο Γιώργος Νανούρης  επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, με την παράσταση Αφέντης και Δούλος, στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ, από Παρασκευή 9 έως και Κυριακή 18 Φεβρουαρίου !

Το διήγημα του Λέοντος Τολστόι που γράφτηκε σε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο της Ρωσίας 125 χρόνια πριν, είναι ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ. Μοιάζει με σύγχρονη παραβολή που μιλά για την αναζήτηση του νοήματος της ζωής. Ένας πλούσιος έμπορος αψηφά τις ακραίες καιρικές συνθήκες και με μοναδικό κίνητρο το κέρδος, αποφασίζει να βγει με τον υπηρέτη του μέσα στη νύχτα για να προλάβει να αγοράσει πρώτος ένα κτήμα σε τιμή ευκαιρίας. Στο δρόμο, εξαιτίας μιας δυνατής χιονοθύελλας, χάνονται στις παγωμένες εκτάσεις της ρωσικής επαρχίας. Οι δύο άντρες βρίσκονται τώρα ανυπεράσπιστοι μπροστά στους κινδύνους της μανιασμένης φύσης. Ο αφέντης θα προσπαθήσει να σώσει τον εαυτό του αφήνοντας τον δούλο μόνο και αβοήθητο. Πολύ σύντομα όμως θα βρεθεί στην ίδια θέση μ' αυτόν και τότε θα ακούσει για πρώτη φορά την καρδιά του να χτυπά πραγματικά...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top