Η εντυπωσιακή BMW Z4 θα έρθει το 2018

Πάρτε μια γεύση από το πρωτότυπο

  Η εντυπωσιακή BMW  Z4 θα έρθει το 2018

Η Ζ4 αναμφίβολα είναι ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους. H BMW αποφάσισε ότι έφτασε ο καιρός να την αντικαταστήσει με νέο  μοντέλο  το οποίο θα φορά δύο μοτέρ. Για την χώρα μας το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει ο δίλιτρος twin power turbo με τους 200 ίππους ενώ για όσους δεν τους ενδιαφέρει η …τιμωρία της εφορίας θα υπάρχει εξακύλινδρος 3.0 λίτρων που θα ξεπερνά τους  330 ίππους.

Η Βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία μας έδωσε μια γεύση γιοα το πώς θα είναι η νέα Ζ4,παρουσιάζοντας  ένα πρωτότυπο στα πλαίσια του Pebble Beach Concours d’ Elegance στην Καλιφόρνια. Το διθέσιο όχημα διαθέτει εντυπωσιακές καμπύλες , με τονισμένα φτερά τροχών ,άγρια επιθετική μάσκα με τεράστιους αεραγωγούς  ενώ όπως και στο προηγούμενο μοντέλο υπάρχει το μακρύ καπό. 

Φυσικά δεν λείπουν  τα αεροδυναμικά βοηθήματα και οι δι-πλές απολήξεις της εξάτμισης. Εσωτερικά εντυπωσιάζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και τη μεγάλη έγχρωμη  οθόνη αφής  με την πλήρη συνδεσιμότητα. Η νέα  BMW Z4 θα κατασκευάζεται στην Αυστρία και στις εκθέσεις αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top