Το Volvo V40 Cross Country είναι αναμφισβήτητα – και όχι άδικα - ένα από τα πιο δημοφιλή premium χάτσμπακ της ελληνικής αγοράς. Το ασφαλέστερο στην κατηγορία του, όπως το είχαν αναδείξει τα αποτελέσματα δοκιμών του Euro NCAP, το μόνο αυτοκίνητο παραγωγής σήμερα που διαθέτει αερόσακο πεζού ενώ στο βασικό του εξοπλισμό ανήκει και το City Safety, το οποίο προσφέρει αυτόματο φρενάρισμα για αποφυγή συγκρούσεων με άλλα οχήματα ή εμπόδια. Με δυνατότητα κίνησης σε κάθε δρόμο και έναν από τους ισχυρότερους βενζινοκινητήρες, 1.498 κ.εκ. και 152 ίππων, ο οποίος είναι σχεδιασμένος και εξελιγμένος από την ίδια τη Volvo, που συνεργάζεται ιδανικά με το αυτόματο κιβώτιο που προσφέρεται χωρίς χρέωση (ανήκει στο βασικό εξοπλισμό) και εξασφαλίζει τόσο σπιρτόζικες επιδόσεις όσο και οικονομία καυσίμου. 

Σήμερα, η Volvo Car Hellas έρχεται να καταστήσει το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto ακόμα πιο ολοκληρωμένο, πιο ελκυστικό και πιο προσιτό! Προσφέρει το μοντέλο σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή και εξοπλισμένο με το πακέτο Business χωρίς επιπλέον χρέωση, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο διατίθεται με επιπλέον αισθητήρες παρκαρίσματος στον πίσω προφυλακτήρα, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με DVD player, σύνδεση Bluetooth και έγχρωμη οθόνη 7” ενώ υπάρχει και προκαλωδίωση για κάμερα υποβοήθησης οπισθοπορείας/στάθμευσης. Το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto με το πακέτο Business προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 21.900 €. Αναμφίβολα, μία εξαιρετική τιμή για ένα premium πεντάθυρο χάτσμπακ παντός δρόμου, εξοπλισμένο με κινητήρα 1.498 κ.εκ. 152 ίππων και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τέλος, αν το ζητούμενο είναι ένα ακόμα πιο πλούσια εξοπλισμένο αυτοκίνητο, τότε η ιδανική επιλογή παραμένει η πολύ δημοφιλής έκδοση Livstyl, η οποία διαθέτει επιπλέον τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 8”, προβολείς LED σε σχήμα πλαγιαστού «T», που παραπέμπουν στο σύμβολο της ιδιαίτερα πλούσιας σκανδιναβικής παράδοσης, στο «σφυρί του Θεού Θωρ», αναβαθμισμένο πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED και κεντρική κονσόλα Copper Dawn. Μάλιστα, η έκδοση Livstyl προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα επίσης σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, από 24.470 €, στην οποία για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων συμπεριλαμβάνεται και το κόστος του μεταλλικού χρώματος. Η τιμή αυτή αντιπροσωπεύει για τον πελάτη όφελος που ξεπερνάει τα 2.000 €. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo σε όλη την Ελλάδα. Η προνομιακή τιμή ισχύει τόσο για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα όσο και για παραγγελίες, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Tags: