Το σέξι ατύχημα ελληνογαλλίδας αθλήτριας - Της έφυγε το φόρεμα και φάνηκε το στήθος της

Ο πατέρας της μιλά στο Star για την κόρη του

Έναν εφιάλτη έζησε η ελληνικής καταγωγής αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Γκαμπριέλα Παπαδάκη. Λύθηκε το φόρεμα της, την ώρα που αγωνιζόταν κι όμως δεν το έβαλε κάτω.

Ο πατέρας της Γκαμπριέλα Παπαδάκη, μιλώντας στο Star και την Άννα Σταματιάδου, χαρακτήρισε ηρωίδα την κόρη του που κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της παρά την ατυχία.

Αυτή είναι η στιγμή που στέρησε από την Γκαμπριέλα Παπαδάκη και τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν, το χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Το φόρεμα μου λύθηκε στην αρχή του προγράμματος είναι κάτι που προκαλεί αρκετή σύγχυση, γιατί δεν ήξερα αν το φόρεμα θα παραμείνει πάνω μου μέχρι, το τέλος του προγράμματος. Και προσευχήθηκα για να μην πέσει…», είπε η ίδια.

«Για μένα είναι ήρωας, δεν το έβαλαν κάτω. Και οι δύο προσπαθούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση και να τα βγάλουν πέρα, ήταν πολύ κατόρθωμα που κάνανε…», λέει ο πατέρας της στο Star.

Η Γκαμπριέλα προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Σκέφτεται τους κόπους της, τις σκληρές προπονήσεις με τη γαλλίδα μητέρα της, αλλά και την υπόσχεση που είχε δώσει στον Κρητικό πατέρα της, στην καντίνα τους στο Όστιν του Τέξας.

«Η κόρη μου έκλαιγε περισσότερο γιατί μου είχε υποσχεθεί στα γενέθλια μου που είναι στις 23 Φεβρουαρίου θα έχω χρυσά γενέθλια και μου είπε μπαμπά συγγνώμη. Και εγώ της είπα τι συγγνώμη παιδί μου, είμαι ο πιο ευτυχισμένος πατέρας του κόσμου»

Το αργυρό μετάλλιο για Παπαδάκη-Σιζερόν στο καλλιτεχνικό πατινάζ

 

Παρά τα εμπόδια, το διάσημο ζευγάρι του καλλιτεχνικού πατινάζ κατέκτησε τελικά το αργυρό μετάλλιο με τα χρώματα της Γαλλίας. 

«Την αγκάλιασα, μου έδωσε και μια στο κεφάλι με το αργυρό μετάλλιο, της είχα πει ότι αν πάρεις το χρυσό θα σε δαγκώσω, αν πάρεις το αργυρό θα μου χτυπήσεις το κεφάλι».

Θεωρήστε ο βασιλιάς του γύρου στο Τέξας, πείτε μου λίγο το κορίτσι σας τρώει γύρο?

«Πως δεν τρώει (γέλια), όταν έρχεται εκεί!» 

Το καλοκαίρι δεν αποκλείεται η Γκαμπριέλα να έρθει στη δεύτερη πατρίδα της, τα Χανιά, με τα λογοτεχνικά βιβλία της, που είναι η 2η μεγάλη αγάπη της.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top