Ο Βαρελά έβαλε τα κλάματα μαζί με τον γιο του πανηγυρίζοντας το 2-0

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε με 3-0 την ΑΕΛ

Τα κλάματα του Βαρελά με τον γιο του

Μια άκρως συγκινητική σκηνή εκτυλίχθηκε στην Τούμπα, όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση  του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, με την οποία έκλεισε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Super League.

Όλα έγιναν στο  40ο λεπτό όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε ένα κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Πέλκας, με τον Βαρέλα να κερδίζει τους αντιπάλους του στον αέρα, σκοράροντας με κεφαλιά για το 2-0 των γηπεδούχων.

Ήταν εκείνη η στιγμή που ο Στόπερ πήγε προς το μέρος του γιου του Γκουστάβο, που είχε ρόλο ball boy για να πανηγυρίσουν μαζί.

Ο Βαρελά δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του παίρνοντας αγκαλιά τον γιο του έβαλαν και οι δυο τα κλάματα.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα την ΑΕΛ με 3-0 στην Τούμπα, στη συνάντηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Super League και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του την ΑΕΚ.

Γκολ: 12' Σάκχοφ, 40' Βαρέλα, 48' Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Ντέλετιτς, Γκοΐκοβιτς

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (73' Αζεβέδο), Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάμπος (61' Μακ), Πέλκας (78' Κάνιας), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γιοβάνοβιτς (46' Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Ουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Αγκάνοβιτς (82' Χούμπτσεφ), Ναζλίδης (65' Περόνε).

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top