Mε εξάρα πέρασε από τη Λευκωσία η Ρεάλ

Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ που έχασε προβάδισμα τριών γκολ στη Σεβίλλη

Με εμφατικό τρόπο πέρασε από την Λευκωσία η Ρεάλ και σφράγισε μαθηματικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ κατακτώντας την δέυτερη θέση του όγδοου ομίλου.

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν τoυ ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 6-0 και έγιναν η πρώτη ομάδα που φτάνει τα πενήντα διπλά στο τσάμπιονς Λιγκ ξεπερνώντας κατά ένα την Μπαρτσελόνα.

Ρεκόρ σημείωσε και ο Ρονάλντο που πετυχαίνοντας δύο γκολ και έφτασε τα 18 σε ένα ημερολογιακό έτος. Στην Ανδαλουσία η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο μισάωρο, αλλά είδε την Σεβίλλη να αντιδρά στο δεύτερο ημίχρονο και να ισοφαρίζει σε 3-3, αφού πρώτα ο προπονητής των γηπεδούχων Εδουάρδο Μπερίσο ενημέρωσε στα αποδυτήρια τους παίκτες του ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη και εκείνοι πέτυχαν τρία γκολ στο δεύτερο μέρος αφιερώνοντας τα στον Αργεντινό τεχνικό.

Την πρόκριση στους δεκαέξι εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Μπεσίκτας ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Πόρτο στην Τουρκία, ενώ η λειψία συνέτριψε με 4-1 την Μονακό στο πριγκιπάτα και απέκλεισε τους Μονεγάσκους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top