Έτοιμος για την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ! Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, καταγγέλει την Παρί για αθέμιτο ανταγωνισμό

Έτοιμος για την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ! Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις

Τέλος λαμβάνει πια η σαπουνόπερα με την μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το star.gr, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα για να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του αλλά και για να μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας.

Σύμφωνα με την L'Equipe, ο Νεϊμάρ ταξίδεψε από την Ισπανία στο Πόρτο με ιδιωτικό αεροπλάνο και πέρασε επιτυχώς από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σήμερα, Πέμπτη αναμένεται να ταξιδέψει για το Παρίσι προκειμένου το Σαββατοκύριακο να ενταχθεί στην νέα του ομάδα,  την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική ομάδα μάλιστα, όπως ανέφερε ο Βάγκνερ Ριμπέιρο θα πληρώσει και τη ρήτρα του συμβολαίου του που φτάνει τα 222 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ελευθερωθεί ο Βραζιλιάνος παίκτης από την Μπάρτσα.

Σύμφωνα με την  ισπανική εφημερίδα As, αυτό δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνο τον  πρόεδρος  της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ο οποίος καταγγέλει την Παρί για αθέμιτο ανταγωνισμό τονίζοντας πως δεν πρόκειται να δεχτεί χρήματα από την γαλλική ομάδα.

Από την άλλη πλευρά η UEFA θα εξετάσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής για να διασφαλίσει ότι αυτό γίνεται σύμφωνα με το πλαίσιο του οικονομικού fair play.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top