Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Σούπερ Λίγκα

O ΠΑΟΚ που νίκησε 5-1 την Κέρκυρα θα έχει 2 βαθμούς στο ξεκίνημα

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερ λιγκ δεν είχε πολλά να ενδιαφέρουν ουσιαστικά τις ομάδες αφού ο τίτλος είχε πάει ήδη στον ολυμπιακό που ολοκλήρωσε την χρονιά με νίκη εκτός έδρας επί  του Παναιτωλικού με 2-0 ενώ είχαν υποβιβαστεί ήδη ο Λεβαδειακός που αποχαιρέτησε την κατηγορία με εκτός έδρας νίκη επί  του πανιωνίου με 3-1 και η Βέροια που έχασε και στο τελευταίο της παιχνίδι στην Ξάνθη με 3-0.

Αυτό που έμενε να δούμε ήταν με πόσους βαθμούς θα ξεκινήσουν στην αφετηρία των πλέι οφ  οι ομάδες που συμμετέχουν  σε αυτά. Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ που νίκησε 5-1 την Κέρκυρα θα έχει 2 βαθμούς στο ξεκίνημα των πλει οφς ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 2-0 της Λάρισας θα έχει ένα βαθμό και χωρίς βαθμούς θα βρεθούν στο μινι πρωτάθλημα η ΑΕΚ που ήρθε ισόπαλη 1-1 στα Γιάννενα και ο Πανιώνιος που έχασε από τον Λεβαδειακό.

 

Στα άλλα δυο παιχνίδια που έγιναν το βράδυ της Κυριακής  ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος 2-2 στην Τρίπολη με τον Ηρακλή και ο Ατρόμητος έκλεισε την χρονιά με νίκη 4-1 επί  του Πλατάνια στο Περιστέρι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top