Ήττα με 3-0 για τον Ολυμπιακό στον τελικό του Challange Cup

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Ήττα με 3-0 για τον Ολυμπιακό στον τελικό του Challange Cup

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της έδρας της Μπούρσα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ηττήθηκαν 3-0 στην Προύσα, στον δεύτερο τελικό του Challange Cup, καλύφθηκε η νίκη τους με 3-2, που είχαν πετύχει στον πρώτο αγώνα στου Ρέντη, κι έτσι η τουρκική ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο, με τις «ερυθρόλευκες» να περιορίζονται στον ρόλο του φιναλίστ.


Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-23

 

Όπως έγινε και στον πρώτο τελικό, οι «ερυθρόλευκες» έχασαν εύκολα τα δύο πρώτα σετ και «ξύπνησαν» στο τρίτο. Μόνο που την Τετάρτη μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» είχαν καταφέρει να γυρίσουν το ματς, να πάρουν και τα τρία σετ και τελικά τη νίκη. Τώρα, μέσα στην «καυτή» έδρα της Μπρούσα κάτι τέτοιο έδιξε αδύνατο. «Παραδόθηκαν» στα δύο πρώτα σετ, «ξύπνησαν» στο τρίτο, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να το πάνε πόντο-πόντο και να το χάσουν τελικά με 25-23. 
Ακόμη κι έτσι όμως, η φετινή πορεία των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών δεν μπορεί να διαγραφεί. Η ευρωπαϊκή διαδρομή τους ήταν εκπληκτική και η παρουσία τους στον τελικό ένα επίτευγμα.
Οι Χόρβατ και Ντα Σίλβα ήταν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της νίκης της τουρκικής ομάδας. 

ΜΠΟΥΡΣΑ: Γιλντιρίμ 10, Σορόγλου 4, Κιρντάρ 1, Ντα Σίλβα 21, Πρόκοπιτς 10, Χόρβατ 16/ Σαριόγλου / Τσιχάν, Ιντσέ 1, Χατίπογλου, Αλπαϊράκ. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιώτα 3, Λαζάρεβιτς 13, Μαλασάι 4, Λαμπρούση 2, Χριστοδούλου, Χίπε 7, Κονόμι/ Κοκκινάκη, Βλαχάκη 3, Τέζα, Εμμανουηλίδου 1 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπορεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού να μην κατάφερε να κατακτήσει το Challange Cup, όμως το ότι έφτασε ως τον τελικό αποτελεί επιτυχία, γι' αυτό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: 
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα του γυναικείου βόλεϊ, η οποία έφτασε μέχρι τον Ευρωπαϊκό τελικό και μεγάλωσε κι άλλο τη δόξα του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου! Μπράβο σε όλες και σε όλους όσοι μόχθησαν όλη τη χρονιά, για αυτό το αποτέλεσμα!».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top