Μονακό και Ατλέτικο Μαδρίτης συμπλήρωσαν την οκτάδα του Champions League

Οι Μονεγάσκοι ανέτρεψαν το 5-3 του πρώτου αγώνα και με 3-1 βρίσκονται στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι Μονεγάσκοι ανέτρεψαν το 5-3 του πρώτου αγώνα και με 3-1 βρίσκονται στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ για τη Μονακό. Στο 29 ο Φαμπίνιο με άψογο πλασέ έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του Ζαρντίμ. Στο 71ο λεπτό η Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε.

Ο Στέρλνιγκ σούταρε, ο Σούμπασιτς έδιωξε προσωρινά και ο Σανέ μείωσε σε 2-1. Ομως έξι λεπτά αργότερα η Μονακό πήρε και πάλι σκορ πρόκρισης. Ο Λεμάρ εκτέλεσε φάουλ και ο Μπακαγιόκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τη Μονακό στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στους 8 και η Αθλέτικο Μαδρίτης που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο Βιθέντε Καλντερόν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η Ισπανική ομάδα με όπλο τη νίκη με 4-2 στη Γερμανία πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Στην κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ  που θα διεξαχθεί αύριο, θα είναι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Αθλέτικο μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Μονακό και Λέστερ. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top