Ο Μακφάντεν αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων που έγιναν στη Θεσσαλονίκη

Οπαδοί της Σάλκε έσπασαν τζαμαρίες μαγαζιών και συγκρούστηκαν με την αστυνομία

Ο Μακφάντεν αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων

Οπαδοί της Σάλκε, όπως σας ενημερώσαμε, προκάλεσαν υλικές ζημιές  σε εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγη ώρα πριν αναχωρήσει με προορισμό την Τούμπα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για τους "32" του Europa League.

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν και ο Αμερικανός γκαρντ του "Δικεφάλου",  Μακφάντεν, ο οποίος βρέθηκε στο κέντρο της πόλης εκμεταλλευόμενος το ρεπό του και έτσι είδε με τα μάτια του τα επεισόδια. Μάλιστα, κατέγραψε την εμπειρία του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ήμουν μάρτυρας σε έναν  από τους πιο τρελούς καυγάδες... Είμαι στο κέντρο της πόλης, μιας και έχουμε ρεπό... Και οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπαίνουν σε έναν καυγά με τους οπαδούς μας, ο οποίος βασικά διέλυσε δύο εστιατόρια. Δεν νοιάστηκαν αν χτυπούν παιδιά και γυναίκες. Αν είχες το σήμα της αντίπαλης ομάδας ήσουν στόχος.

Η αστυνομία μου είπε πως έπρεπε να φύγω. Δεν λέω κάτι παραπάνω. Είμαι θυμωμένος γιατί περνούσα ωραία στην πόλη. Οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι οι πιο παθιασμένοι οπαδοί που έχω δει ποτέ. Μάλλον δεν θα πάω σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top