ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Ρούσελ της Τσαπεκοένσε: Έτσι σώθηκα! Τι συνέβη μέσα και αεροσκάφος και βγήκα ζωντανός

Δεν μπορούσε να μιλήσει από το κλάμα ο Ρούσελ…

Μόλις χθες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η μοίρα θέλησε να είναι ανάμεσα στους τρεις τυχερούς που επέζησαν από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που ξεκλήρισε την Τσαπεκοένσε και συγκλόνισε όλη την υφήλιο.

Ο Άλαν Ρούσελ, περί ου ο λόγος, θέλησε να μιλήσει και να ευχαριστήσει όλο αυτόν τον κόσμο που του συμπαραστάθηκε σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές.

Παράλληλα, περιέγραψε τι συνέβη μέσα στο αεροσκάφος πριν την τραγική στιγμή του δυστυχήματος. Τουλάχιστον, όσο μπορούσε καθώς συνέχεια ξεσπούσε στα κλάματα για τους αδικοχαμένους συμπαίκτες του…

«Ήταν να καθίσω πιο πίσω. Όμως ο Καντού Γκαούτσο (διευθυντής της Τσαπεκοένσε) μου είπε να πάω πιο μπροστά, για να κάτσουν πίσω οι δημοσιογράφοι. Δεν ήθελα, αλλά μετά είδα τον Τζάκσον Φόλμαν ( ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας που επίσης επέζησε, αλλά του ακρωτηρίασαν το πόδι) και με φώναζε να κάτσω δίπλα του. Μόνο ο Θεός μπορεί να εξηγήσει πώς επέζησα. Με άρπαξε και μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία» είπε ο αμυντικός της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο ίδιος, στάθηκε πολύ τυχερός καθώς το τραύμα στην σπονδυλική στήλη αναμένεται να ιαθεί πλήρως και έτσι πιθανότατα θα ξαναπαίξει και ποδόσφαιρο.

«Οι γιατροί υπολόγισαν τρεις μήνες για την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης. Ο ένας έχει ήδη περάσει, οπότε έχουμε άλλους δύο και ακόμη τρεις για να δυναμώσει το κορμί μου. Θα κάνω τα πάντα για να παίξω ξανά» είπε κλαίγοντας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top