ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για τους ληστές των χρηματοκιβωτίων-Σοκάρουν οι σκηνές ΒΙΑΣ

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε η εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα-Πρώτη ανάρτηση: 09-05-2017 14:59

Αποκλειστικές εικόνες από τη δράση των αδίστακτων ληστών των χρηματοκιβωτίων εξασφάλισε η εκπομπή «Αλήθειες  με τη Ζήνα», με τη βοήθεια του αστυνομικού ρεπόρτερ και ιδιοκτήτη του bloko.gr, Γ. Καραϊβάζ.

Σε αυτές τα μέλη της συμμορίας φαίνονται να πραγματοποιούν καταδρομικές επιχειρήσεις, να μεταφέρουν τα χρηματοκιβώτια πάνω σε τρέιλερ και να το τοποθετούν στο πορτ μπαγκάζ των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούσαν.

Οι ληστές λειτουργούσαν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, που το κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν ο αιφνιδιασμός και η καθήλωση των θυμάτων τους με τη χρήση ισχυρού οπλισμού.

Από τις εικόνες που πρόβαλε η εκπομπή, αποδεικνύεται ότι οι ληστές των χρηματοκιβωτίων δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό, ενώ χρησιμοποιούν απίστευτη βία, όπως φαίνεται και από μια επίθεση που πραγματοποίησαν σε σταθμό διοδίων.

Μαζί τους είχαν επίσης ειδικά, αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα για να τα πετάξουν στο δρόμο σε περίπτωση καταδίωξης, ώστε να σκάσουν τα λάστιχα των περιπολικών.

Κάθε φορά λειτουργούσαν με διαφορετική σύνθεση, αλλά πάντα σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Είχαν νοικιάσει γύρω στα 60 σπίτια, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τις αρχές. Όμως εδώ και τρεις μήνες η αστυνομία είχε μάθει ότι μέσα στον Μάιο θα αρραβωνιαζόταν ένας από τους ληστές κι έτσι βρήκαν την ευκαιρία για να τους πιάσουν όλους μαζί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top