Έκαναν σκλάβες του σεξ δύο μετανάστριες στην Μαλακάσα-Μια ιστορία για... ταινία

Οι απειλές, τα ψέματα και οι συλλήψεις

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσαν μέσα στο camp της Μαλακάσας, αλλά και σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας δυο μετανάστριες. Αφγανοί τις είχαν μετατρέψει σε κανονικές ιερόδουλες, τις απειλούσαν και τις εξέδιδαν, χωρίς ποτέ να τους δώσουν έστω ένα ευρώ. Τους έλεγαν ότι κρατάνε τα λεφτά για τα έξοδα του ταξιδιού που θα έκαναν στην Κεντρική Ευρώπη. 

Η 20χρονη από το Αφγανιστάν και η 27χρονη από το Ιράν, μητέρα ενός αγοριού, προσέφεραν τις ερωτικές τους υπηρεσίες ακόμα και στο camp Μαλακάσας, όπως μεταδώσαμε και την Κυριακή στο star.gr.  

Οι Αφγανοί έπαιρναν τις κοπέλες από την Μαλακάσα και τις μετέφεραν στο διαμέρισμα φυλακή της οδού Λιοσίων. Όταν εκείνες έλεγαν όχι, τις έδιναν αλκοόλ και ναρκωτικά για να κάμψουν τις αντιστάσεις, ενώ δεν έλειπαν και οι απειλές για συγγενικά τους πρόσωπα. Οι απειλές αφορούσαν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Παρόλα αυτά οι δυο κοπέλες βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν και να γλιτώσουν από το μικρό διαμέρισμα της οδού Λιοσίων. Το περασμένο Σάββατο, η υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, οργάνωσε επιχείρηση στην Μαλακάσα.

Εκτός από τους 2 Αφγανούς συνελήφθη και ένας 19χρονος συμπατριώτης τους, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό ενός ατόμου που υποτίθεται ότι παρενοχλούσε τις 2 γυναίκες.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε μικροποσότητα χασίς, 200 ευρώ, ένα μαχαίρι και 4 κινητά τηλέφωνα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top