Προσοχή: Παριστάνει τον τεχνικό της ΔΕΗ και «σηκώνει» σπίτια- Άρπαξε 9.500 ευρώ

Το κόλπο που έχουν στήσει επιτήδειοι για να εξαπατούν ηλικιωμένους

Παριστάνει τον τεχνικό της ΔΕΗ και «σηκώνει» σπίτια

Ένα απίστευτο κόλπο για να αρπάζουν χρήματα από ηλικιωμένους, έχουν σκαρφιστεί επιτήδειοι στην Κρήτη, οι οποίοι παριστάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ για να μπαίνουν στα σπίτια τους και να τους εξαπατούν, αρπάζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ποιο είναι το κόλπο τους; Ενημερώνουν τα θύματα τους ότι έχει γίνει κάποιο λάθος με το λογαριασμό της ΔΕΗ και για αυτό δικαιούνται επιστροφή χρημάτων!

Ένα από τα θύματα των απατεώνων, ήταν και μια ηλικιωμένη από την περιοχή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Ο ΔΗΘΕΝ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ» ΤΗΣ ΔΕΗ-ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕ 9.500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ «ΚΑΠΝΟΣ»

Σύμφωνα με το neakriti, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής εμφανίστηκε στην πόρτα της ένας άνδρας που της δήλωσε ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και πως θα της έδινε πίσω 200 ευρώ από το λογαριασμό της ΔΕΗ, που μόλις είχε εξοφλήσει! Της είπε, όμως, ότι θα πρέπει πρώτα να του δώσει ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ για τις υπηρεσίες του. Η γυναίκα άνοιξε το μεγάλο πορτοφόλι όπου έκρυβε άλλα 9.500 ευρώ και του έδωσε το πενηντάρικο.

Εκείνος στη συνέχεια της ζήτησε και τον πιο πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ που διέθετε για να κάνει το συμψηφισμό. Η γυναίκα απασχολήθηκε για λίγα λεπτά αναζητώντας το χαρτί του λογαριασμού και ο "αετονύχης", που δεν έχασε χρόνο, άνοιξε το φερμουάρ του μεγάλου πορτοφολιού που μόλις είχε δει πού έκρυβε η γυναίκα και της άρπαξε ό,τι είχε μέσα! Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, χωρίς φυσικά να της δώσει τα 200 ευρώ ως επιστροφή από τη ΔΕΗ.

Η γυναίκα ειδοποίησε εν συνεχεία το κοντινό της περιβάλλον και αμέσως έγινε καταγγελία στην Αστυνομία. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αναζήτησε στη γύρω περιοχή που βρίσκεται το σπίτι της καταγγέλλουσας το δράστη, όμως αυτός είχε γίνει άφαντος.

Να σημειώσουμε, ότι εκτός από την ηλικιωμένη στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ο ίδιος απατεώνας φέρεται να έχει "χτυπήσει" σε σπίτια ηλικιωμένων σε Θέρισο και Καμίνια! Στη μία περίπτωση απέσπασε 450 ευρώ, ενώ στην άλλη εκδιώχθηκε κακήν κακώς, αφού η γιαγιά τον κατάλαβε και ειδοποίησε την Αστυνομία!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top