Παραληρούσε στο Facebook ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα – Απειλούσε αντιπάλους του κινήματος του Σώρρα

Δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα

Παραληρούσε στο Facebook ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα

Ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά είχε επιδείξει ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, που προμήνυε ότι θα μπορούσε να κάνει κακό σε κάποιον.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο Μπαλαντίνας έβριζε με χυδαίους χαρακτηρισμούς όσους θεωρούσε αντιπάλους του κινήματος του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις», του οποίου ήταν ενεργό μέλος, κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Μέσω Facebook έκανε διάφορες αναρτήσεις με τις οποίες επιτίθονταν εναντίον των «ανθελλήνων» και των «Εβραίων», αποδεικνύοντας μέσα από αυτές την ψυχολογική του ανισορροπία.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2016 μάλιστα σε μια ανάρτηση γράφει ότι ετοιμάζει χειρουργείο για να προχωρά σε επεμβάσεις.

«Είχα παραγγείλει ένα χειρουργείο για πολύ λεπτές επεμβάσεις και δύσκολα περιστατικά. Είναι έτοιμο. Να δούμε ποιος θα κάνει χρήση πρώτος, αλλά και ποιος θα κάνει την επέμβαση. Δεν είναι να παίζεις με το νυστέρι στα χέρια», έγραφε.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ο 39χρονος βρισκόταν σε πόλεμο με πρωτοκλασάτο στέλεχος του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», με το οποίο στο παρελθόν είχε στενότατες σχέσεις και εμφανιζόταν συχνά μαζί του σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις.

Μάλιστα αφορμή για να διαρραγούν οι σχέσεις τους έγινε η ενασχόληση του Μπαλαντίνα με θεραπευτικά σκευάσματα.

Ο 39χρονος έφτανε στο σημείο να αναρτά στο διαδίκτυο φωτογραφίες των σκευασμάτων, διαφημίζοντας ότι θεραπεύουν τον καρκίνο.

Το διάστημα που καταζητούνταν για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, ο Μπαλαντίνας έγραφε σε κατάσταση σύγχυσης στο Facebook ότι ο ομοϊδεάτης του είναι αυτός που ευθύνεται για την καταδίωξή του.

Ο Αρτέμης Σώρρας κρατά αποστάσεις από το δράστη, δηλώνοντας ότι κερδοσκοπούσε εις βάρος του αγώνα τους.

Πάντως ο Μπαλαντίνας ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Σώρρα, συμμετέχοντας σε κινητοποιήσεις, αλλά και υποστηρίζοντας και τον ίδιο σε διάφορες δικαστικές διαμάχες του.

Ο 39χρονος κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης και δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.

Η κατάστασή του είναι τέτοια που δυσχεραίνει ακόμα και την επικοινωνία του με τον δικηγόρο του, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει καθαρή εικόνα για τα όσα συνέβησαν και τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top