Φως ρε παιδιά, λίγο φως… - Έκκληση Ελλήνων στην ΔΕΗ για ρεύμα και δόσεις!

Στο… θεό τα φέσια- Τι κατήγγειλε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

​Ενάμιση εκατομμύριο οφειλέτες της ΔΕΗ δεν έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους. Την ίδια ώρα, οι έμποροι ζητούν από τη ΔΕΗ να μην κόβει το ρεύμα στις επιχειρήσεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου που ισχύει η ρύθμιση των 36 δόσεων.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού «2,5 δισεκατομμύρια ευρώ είναι τα φέσια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων στην ΔΕΗ, η οποία έχει δώσει προθεσμία μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα».

Ωστόσο, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου κατήγγειλε σήμερα Πέμπτη πως η επιχείρηση ηλεκτρισμού έχει προχωρήσει σε μπαράζ διακοπών ρεύματος σε επιχειρηματίες, οι οποίοι πηγαίνουν να ζητήσουν ρύθμιση των οφειλών τους και η ΔΕΗ τους λέει … να τις ρυθμίσουν, αφού καταβάλουν το 30% του συνολικού ποσού που χρωστούν σε 8 και όχι σε 36 δόσεις!

Μετά από αυτό, όπως επεσήμανε ο Γιώργος Σαραντάκος «οι επιχειρηματίες ζητούν να έχουν ίση μεταχείριση στην ρύθμιση των δόσεων τουλάχιστον μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου για να μπορέσουν να πληρώσουν αυτά που χρωστούν».

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι στα Καμίνια (Πειραιάς) σε περισσότερες από 1000 επιχειρήσεις έχει κοπεί το ρεύμα!

Δείτε επίσης:

Σφάζονται ΓΕΝΟΠ-Σκουρλέτης! Δείτε την σκληρή ανακοίνωση κατά του υπουργού

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! Επιχειρηματίας έδειρε τεχνικό που πήγε να του κόψει το απλήρωτο ρεύμα- ΦΩΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΟΡΙΑ από τη ΔΕΗ: Αν δεν ρυθμίσετε τα χρέη σας, θα σας κόψουμε το ρεύμα!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top