ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Έρχονται ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ στη ΔΕΗ από Σεπτέμβριο

Μπορεί να έχει και αναδρομική ισχύ

​Τι κι αν η ΔΕΗ πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε εκπτώσεις για τους συνεπείς καταναλωτές; Από Σεπτέμβριο ετοιμάζονται νέες αυξήσεις φωτιά, αυτή τη φορά μέσω του Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, οι αυξήσεις αναμένονται μετά τις 30 Σεπτεμβρίου και είναι πολύ πιθανόν οι καταναλωτές να κληθούν να πληρώσουν την αύξηση αναδρομικά από τον Ιούλιου.

Οι αυξήσεις στο τιμολόγιο της ΔΕΗ προβλέπονται στο άρθρο 23 του νομοσχεδίου για τη στήριξη των ΑΠΕ που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή και αναφέρει:

«Η απόφαση της ΡΑΕ για τον επαναπροσδιορισμό του τέλους ΕΤΜΕΑΡ... εκδίδεται μέχρι τις 30/9/2016 λαμβάνοντας υπόψη τα έσοδα του λογαριασμού ��ε βάση τις διατάξεις της παρούσας περίπτωσης. Για την περίοδο 2016-2017 το ύψος των μοναδιαίων χρεώσεων καθορίζεται κατά τρόπο, ώστε στο τέλος της διετίας να μην προκύπτει έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ Διασυνδεδεμένου Συστήματος και Δικτύου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top